luni, 14 iulie 2008

Din luna iulie in Romania, seria de GPS-uri Oregon

Modelele Oregon dispun de un slot pentru card microSD ce serveste pentru incarcarea detaliilor aditionale MapSource si cantaresc 193 de grame. Preturile recomandate de vanzare sunt: pentru Oregon 200 – 349 Euro, pentru Oregon 300 – 429 Euro si pentru Oregon 400t – 529 Euro.

oregon.jpg

Varful de gama, modelul Oregon 400t le ofera calatorilor harta topografica a Europei preincarcata. Harta este realizata la o scala de aproximativ 1:100.000, cu detalii de strada si perspective 3D in elevatie.

Modelul Oregon 200 dispune de o harta de baza ce poate fi cu usurinta suplimentata cu alte harti sau planuri. Dispozitivele Oregon permit utilizatorilor personalizarea a cinci profile, pentru autoturisme, nave maritime, recreere, fitness si geocaching.

Modelele Oregon 400t si 300 permit schimb wireless de trasee, way point-uri si puncte geocache cu alte unitati Oregon si modele Colorado. Aceste modele sunt echipate cu altimetru barometric si o busola electronica. De asemenea sunt compatibile cu senzorii Garmin de verificare a ritmului cardiac, a vitezei si cadentei oferid astfel posibilitatea de a monitoriza sedintele de fitness.

Sursa: Realitatea.net