sâmbătă, 2 mai 2009

Soldatii BenQ invadeaza Romania

Prezentata la una din lansarile cu fast din Bucuresti, gama de produse BenQ pregatite pentru a fi lansate in urmatoarea perioada reprezinta armata tehnologica pe care compania mizeaza invadarea Romaniei. Iata mai jos "soldatii" la care facem referire:



Creat special pentru accesul foarte rapid la internet, PC-ul all-in-one nScreen i91 este instrumentul potrivit pentru oricare din membrii familiei. Nimic mai simplu: o banala conectare la priza, apasati pe butonul de start si toti cei dragi aflati la departare vor fi la doar un ecran distanta.

Mai mult decat navigare pe internet, nScreen i91n pune la dispozitia utilizatorilor sai un telefon VoIP si o camera web pentru o experienta de neuitat in compania familiei si a prietenilor aflati de partea cealalta a monitorului.


Bazat pe tehnologia LED, mini-proiectorul de la BenQ, Joybee GP1, ofera maximum de mobilitate, flexibilitate si libertate de miscare, datorita formei si dimensiunilor sale ultra-compacte de 640 grame. Alegerea potrivita pentru persoanele care se afla in permanenta miscare, mini-proiectorul Joybee GP1 este partenerul compatibil pentru prezentari la birou, dar si pentru vizionarea filmelor sau proiectarea jocurilor preferate. Imaginile sunt proiectate la o rezolutie de 858 x 600, cu contrast de 2000:1 si luminozitate de 100 ANSI lumeni, iar interfata USB permite redarea directa a filmelor si fotografiilor, fara a fi necesar un notebook sau a unui PC.


Portabilitatea de care aveti atata nevoie nu se mai traduce acum doar intr-un ecran mic, pagini care nu se incarca si navigare greoaie pe internet. MID S6 de la BenQ, dispozitivul de internet mobil, reprezinta o solutie perfecta pentru utilizatorii aflati in permanenta miscare, cu nevoi ridicate de conectivitate. Ecranul de 4.8" (12 cm), cu rezolutie 800x400, dar si interfata usor de accesat recomanda modelul MID drept un partener excelent pentru toate calatoriile dumneavoastra.

Fallout 3 Patch 1.5, lansat [vezi detalii]

Bethesda Softworks a lansat patch-ul 1.5 pentru Fallout 3 pentru a rezolva cateva probleme ale jocului, dar si pentru a veni in intampinarea noului DLC Fallout 3 Broken Steel. Acesta urmeaza sa fie lansat pe 5 mai 2009.

Descarca Fallout 3 Patch 1.5 UK English si Fallout 3 Patch 1.5 US English din sectiunea Download HIT.ro.

Patch-ul 1.5 pentru Fallout 3 introduce achievement-uri noi pentru Broken Steel si repara urmatoarele bug-uri:

- Calculele VATS nu sunt afisate corect pentru perk-uri (PC)

- Eroare care cauzeaza blocarea jocului, legata de referinte modificate intre fisiere master

- Obiectele LOD afisate incorect atunci cand sunt incarcate din spatiile de joc DLC

- Situatii in care NPC-urile ce insotesc jucatorul nu se incarca la intrarea in anumite spatii imediat dupa jucator.

Sursa: Bethesda Softworks / HIT.ro

Prototype - video nou, detalii despre misiunile din joc

Activision prezinta un nou video demonstrativ (4:41) pentru jocul de actiune Prototype, a carui data de lansare a fost stabilita pentru 5 iunie 2009.

Descarca varianta HD (720p) a acestui trailer din sectiunea Download HIT.ro.

Prototype (vezi imagini din joc in galerie) va fi lansat in variante PC, PLAYSTATION 3 si Xbox 360 si le va oferi jucatorilor ocazia sa intre in rolul lui Alex Mercer, personaj care a suferit mutatii genetice masive, si-a pierdut memoria si a capatat abilitati incredibile care ii permit sa isi schimbe forma. Alex are un singur scop: sa ii descopere pe cei responsabili pentru ceea ce i s-a intamplat si sa ii faca sa plateasca.

Sursa: Activision / HIT.ro