vineri, 12 martie 2010

eMAG lanseaza Alienware M11X

eMAG lanseaza in premiera pe piata locala cel mai puternic laptop de 11” din lume, Alienware M11X. Produsul va fi disponibil incepand cu data de 11 martie, la pretul de 3.999 RON, un nivel neaccesat pana acum pentru un ultra-portabil exclusivist cu o astfel de configuratie.



Laptopul produs de Dell a fost lansat la inceputul anului la Consumer Electronics Show la Las Vegas si a obtinut premiul de cel mai bun laptop de gaming in cadrul targului. Desi configuratia si reputatia Alienware conduc la ideea de specializare pe gaming, prin ultra-portabilitatea sa, noul model este recomandat si utilizatorilor de business sau celor aflati permanent in miscare si care au nevoie, in acelasi timp, de de un sistem performant, cu o autonomie de peste 6 ore in aplicatiile office.

Alienware are un renume in Romania si va avea din ce in ce mai multi fani. Privim cu incredere ca obiectivul de vanzari pe care l-am setat pentru 2010 pentru sistemele desktop si laptop ale companiei, de 1.000 de unitati, este perfect realizabil”, a declarat Radu Apostolescu, unul dintre proprietarii eMAG.

eMAG va lansa in scurt timp si periferice din aceasta gama – casti, mausuri, tastaturi, monitoare, genti - astfel incat vom putea vorbi despre o serie completa marca Alienware.
O noutate pentru Romania este si optiunea pe care o vor avea utilizatorii de a-si construi si solicita sisteme customizate prin intermediul configuratorului de comanda online care va fi lansat in curand.

M11X, pe scurt:

Procesor - Intel CoreTM 2 Duo SU7300 (3MB cache, 1,3GHz, 800 MHz FSB)
Memorie - 4GB DDR3, 800MHz
Unitate de stocare - 4GB DDR3, 800MHz
Conectivitate si alte functii - WLAN 802.11a/b/g/n 2x2 MIMO, Bluetooth 2.1, Mobile Broadband WWAN intern
Ecran - LCD cu diagonala de 11,6 inci si rezolutie WideHD, 1366 x 768
Placa video - 2 placi video - NVIDIA GeForce GT 335M cu memorie video dedicata de 1GB GDDR3 si Intel GMA 4500MHD; comutare de pe o placa video pe cealalta fara restartarea sistemului, in functie de utilizare
Sistem de operare - Windows 7 Home Premium 64-Bit
Tastatura - AlienFX Illuminated Keyboard – Design Exclusiv
Autonomie - Peste 6 ore in aplicatii office, 2 ore in jocuri solicitante
(baterie cu 8 celule, 64Whr)

World of Warcraft nu va ajunge pe console

Blizzard a anuntat ca nu are nicio intentie sa transfere World of Warcraft si pe console. S-a subliniat astfel o poziţie pe care compania o are de mai mulţi ani.
Producatorul J. Allen Brack a pus capat mai multor zvonuri care au circulat in ultimul an cu privire la aparitie WoW pe console, dand si mai min sistem si tastatura practic inexistenta.



„Este improbabil ca WOW să ajunga pe console”, a declarat Brack. Este ceva despre care am discutat foarte des, dar cineva trebuie sa isi dea seama cum se face un MMO pe console, moment in care vor avea un succes enorm. Nu am nici o indoială in aceasta privinta”.

Sursa: Hit.ro