duminică, 18 aprilie 2010

Bute îşi apără centura din nou! Miranda a fost făcut KO în runda a treia! ”Sînt cel mai bun, mă bat cu oricine!”


Lucian Bute şi-a apărat pentru a cincea oară centura IBF la categoria supermijlocie, învingîndu-l prin KO pe Edison Miranda.
Românul a început în forţă partida şi nu s-a lăsat impresionat de asediul columbianului. Eschivînd cu graţie printre loviturile acestuia, Bute a trimis cîţiva pumni care şi-au atins bine ţinta în prima rundă. Mult mai agresiv în runda a doua, dar fără lovituri precise, lui Miranda i se transmitea din colţ că Bute: ”Nu ştie ce să facă, poţi să-l învingi”. Cîteva secunde mai tîrziu, în runda a treia, românul l-a lovit puternic la ficat, dar columbianul arăta că n-a simţit nimic.

Atît i-a trebuit lui Bute! L-a prins pe Miranda neatent şi cu un upercut perfect l-a trimis la pămînt, arbitrul oprind partida. ”Am exersat acest upercut la antrenamente”, spunea românul imediat după finalul partidei.

”Am muncit mult pentru această partidă. M-am pregătit perfect şi am hotărît de comun acord cu antrenorul meu să încep tare. Am exersat acest upercut la antrenamente şi eram pregătit să îl folosesc. Vreau doar să mă pregătesc din ce în ce mai bine în continuare.

L-am lovit tare pe Miranda, am simţit că îl doare, chiar dacă el încerca să îmi arate că n-are nimic. Am vrut să îl fac KO! Nu m-am gîndit la Andre Ward, m-am gîndit numai la acest meci. Îl respect pe Bernard Hopkins, dar promoterul decide cu cine boxez. Eu sînt capabil să mă bat cu oricine. Sînt cel mai bun boxer la supermijlocie!

LUCIAN BUTE

RUNDA 3
» Bute l-a surprins pe Miranda cu un upercut în bărbie care l-a trimis l-a pămînt pe columbian. Arbitrul a oprit partida, iar Bute îşi păstrează centura IBF!

RUNDA 2
» Miranda a început să fie mult mai agresiv, încearcă să lovească cît mai mult. HBO: 10-10

RUNDA 1
» Bute a început bine meciul, plasîndu-se în centrul ringului şi blocînd loviturile lui Miranda. Spre finalul reprizei a reuşit să îl prindă în corzi pe adversarul său. HBO: 10-9 pentru BUTE
05:24
» A început meciul!

05:22
» Bute şi Miranda au fost prezentaţi, românul fiind aclamat de publicul din Montreal

05:15
» Cei doi pugilişti intră în arenă

05:10 »
Au mai rămas cîteva minute pînă la startul partidei.