joi, 14 mai 2009

Hai la fotbal în bikini!

Femei pe jumătate dezbrăcate, plus fotbal. Există o combinaţie mai grozavă? Pentru bărbaţii de dincolo de Ocean răspunsul e evident: nu!

Sexy-fotbalistele respectă cu stricteţe regulile jocului

Americanilor nu le-a fost de-ajuns să privească majoretele în pauzele meciurilor din NFL, dornici să guste din plăcerile oferite de disputele feminine.

Acum au de ce să jubileze, din septembrie urmând a avea posibilitatea de a se delecta, cum şi-au dorit, timp îndelungat, odată cu debutul Lingerie League.

Americancele se dau în vânt după jocul cu balonul oval

Cele zece formaţii înscrise deja în campionat se vor supune regulilor fotbalului american, ce includ căştile sau lupta full-contact, sporul de atractivitate provenind din costumaţia sumară, bine mulată pe corpul de invidiat al fetelor.

Meciurile se pot vedea inclusiv pe internet

Anca Mărcuş, printre preferatele publicului american amator de fotbal

Că treaba e una cât se poate de serioasă reiese din organizarea impecabilă: s-au format două conferinţe. Atlanta Steam, Chicago Bliss, Miami Caliente, New England Euphoria şi Tampa Breeze vor juca în Conferinţa de Est, în vreme ce Conferinţa de Vest va fi compusă din echipele Dallas Desire, Los Angeles Temptation, Phţnix Scroch, San Diego Seduction şi Seattle Mist.

Spre bucuria fanilor, partidele vor putea fi urmărite la un post de televiziune prin cablu, cele mai importante momente ale competiţiei fiind redate pe site-ul oficial LFLUS.com.

Printre jucătoare e şi o româncă

Anca Mărcuş (31 de ani), din Târgu Mureş, o româncă stabilită în SUA, a reuşit, din pasiune pentru sport, să nu se rezume la o carieră de fotomodel. După ce a trecut preselecţia pentru ”Lingerie Bowl Full Contact Football”, a evoluat în pauza Super Bowl-ului din sezonul trecut. De anul acesta, are toate şansele să joace pentru una din cele zece formaţii ale campionatului proaspăt înfiinţa

Accesul la informatii devine obligatoriu

De astazi intra in vigoare decizia privind obligatiile de informare ale operatorilor de telefonie. Ei au obligatia de a informa mai bine si in detaliu referitor la serviciile oferite si la tarifele practicate.

In magazinele sau punctele de lucru proprii sau din retelele de distributie ale partenerilor care ofera servicii de telefonie pe baza de abonament, vor fi afisate, in locuri usor accesibile si vizibile pentru public, drepturile de informare in calitate de utilizatori ai serviciilor de telefonie. Totodata, operatorii trebuie sa informeze cu privire la modalitatea de solutionare a reclamatiilor, care va fi detaliata intr-un document inmanat la cerere sau la momentul incheierii contractului.


Personalul de vanzari al operatorilor trebuie sa comunice clientului, verbal sau, daca acesta solicita, in forma tiparita ori electronica, inainte de incheierea contractului, cel putin urmatoarele informatii: planul tarifar ales, inclusiv contravaloarea acestuia pe intreaga perioada contractuala initiala, precizand serviciile incluse – abonament lunar (numarul de minute/creditul inclus, daca este cazul), extra-optiuni, conectare/instalare, echipament terminal achizitionat etc., dupa caz, cu toate taxele incluse; tarifele aplicabile pentru acces si pentru apelurile nationale, tarifele pentru apelurile efectuate in orele de varf/in afara orelor de varf (cu indicarea intervalelor orare corespunzatoare) si conditiile de utilizare a minutelor incluse sau a creditului inclus; durata minima a contractului, precum si conditiile de incetare a contractului inainte de termen si penalitatile aplicabile, daca este cazul.

Pe parcursul derularii contractului, utilizatorul final va avea dreptul de a solicita si de a primi o factura detaliata, in care se vor regasi informatii referitoare cel putin la perioada de tarifare, tarifele percepute, gratuitatile/ reducerile de care abonatul a beneficiat, lista completa a apelurilor efectuate si receptionate, durata acestora etc.

In cazul in care contractul pentru furnizarea de servicii de telefonie destinate publicului este prelungit automat, iar rezilierea sa ulterioara de catre abonat presupune plata unor penalitati, operatorii vor trebui sa isi informeze abonatii prin intermediul facturii sau prin intermediul unui SMS despre data la care expira contractul si data-limita pana la care abonatul poate cere sa nu i se prelungeasca respectivul contract. Aceasta informare trebuie transmisa abonatului cu minim 15 zile si cu maxim 45 de zile inainte de expirarea contractului.

"ANCOM exista pentru a proteja utilizatorii de servicii de comunicatii. Facem acest lucru, indirect, asigurand buna functionare si concurenta pe piata de comunicatii, si direct, prin decizii ca cea care intra acum in vigoare. Decizia privind informarea utilizatorilor este un pas important pentru siguranta acestora, pentru ca orice persoana sa stie exact ce cumpara si cat plateste pe piata serviciilor de telefonie. Demersurile ANCOM nu se opresc insa aici, vom avea grija ca toate prevederile acestui act sa fie respectate si vom demara actiuni de control pentru a ne asigura ca utilizatorii primesc informatiile de care au nevoie, intr-o forma accesibila si care sa le permita luarea unor decizii adecvate", a declarat presedintele ANCOM, Catalin Marinescu.

Sursa: ANCOM

Ce iubită şi-a tras P.Diddy!

Cel mai bogat rapper american alege numai «prospături».

Nimeni nu ştia ceva despre Cassie Ventura, o tânără speranţă a muzicii hip-hop, în vârstă de 22 de ani, înainte ca faimosul rapper, P. Diddy, 39 de ani, să o ia sub “aripa” lui protectoare în urmă cu doar câteva săptămâni. Inocenţa şi chipul angelic ale frumoasei mulatre au dispărut ca prin farmec, după ce, recent, pe internet au apărut poze cu aceasta, în ipostaze fierbinţi!

Cassie poate fi admirată în toată splendoarea ei, pe internet, în câteva poze cu ea în sânii goi, pe care şi le-a făcut singură cu telefonul mobil. Revoltată că ipostazele intime au ajuns pe site-urile cu bârfe despre celebrităţi, cântăreaţa dă vina pe hackerii care au intrat în calculatorul ei şi au furat pozele: “Se pare că cineva mi-a intrat în computer... Un astfel de gest este prostesc şi răutăcios... Nu vă mai purtaţi de parcă nu aţi mai fi văzut în viaţa voastră sâni goi!”.

Din fericire pentru vedeta în devenire, iubitul ei P. Diddy nu a comentat în nici un fel “scurgerea” de imagini, iar presa americană e convinsă că tânăra a vrut doar să-şi facă publicitate cât mai repede şi prin orice mijloace.