duminică, 15 iulie 2012

Guardians Of The Galaxy, urmatorul mega proiect al studiourilor Marvel dupa The Avengers, se va lansa in 2014. Vezi primele imagini

Studiourile Marvel au anuntat in aplauzele a mii de fani filmele cu care vor sa faca valuri in box office in urmatorii doi ani.
Guardians Of The Galaxy, urmatorul mega proiect al studiourilor Marvel dupa The Avengers, se va lansa in 2014. Vezi primele imagini
Studiourile Marvel au anuntat la Comic-Con, conventia gazduita de orasul american San Diego unde sunt prezentate cele mai asteptate filme din 2012 si 2013 ca urmatorul mare proiect al lor este Guardians of the Galaxy/ Aparatorii Galaxiei.
  The Guardians of the Galaxy reprezinta o echipa de super eroi din viitor care se vor lupta cu o rasa extraterestra malefica, Badoom, ce incearca sa cucereasca Universul. Thanos (pe care l-ati putut vedea scurt la finalul filmului The Avengers) va aparea in film, iar actiunea va conduce catre The Avengers 2, ce nu va aparea mai devreme de 2015.


Noua productie gigant care se va lansa pe 1 august 2014 aduce o noua echipa de super eroi din care face parte Star-Lord (un hibrid om-extraterestru-cyborg), Drax the Destroyer (un muzician transformat in super om si dusman al lui Thanos), Mantis (o femeie luptatoare extraterestra), Rocket Racoon ( o creatura modificata genetic), Gamora ( cea mai periculoasa femeie din Univers).


Prima imagine cu modelul grafic pentru The Guardians of the Galaxy. Filmul nu are inca o distributie sau un regizor anuntat.



Filmul - cel mai probabil - se va inspira din "The Thanos Imperative" o carte de benzi desenate, publicata in 2010 de Marvel Comics. Lansata in 2012, The Avengers, pelicula in care Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye si Black Widow formeaza “echipa de soc”, dupa ce sunt convinsi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) sa isi uneasca fortele in lupta cu periculosul si puternicul lor dusman Loki a facut incasari mondiale de 1.449 miliarde de $ . Pe plan mondial, pana in prezent, filmul este devansat de cele doua productii regizate de James Cameron - "Avatar" (2,7 miliarde de dolari) si "Titanic" (2,1 miliarde de dolari) .

Ce alte filme mai lanseaza Marvel pana atunci?

"Thor: The Dark World",  partea a doua a blockbusterului din 2011 cu Chris Hemsworth in rolul principal se va lansa pe 8 noiembrie 2013. In distributie se intorc Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Idris Elba, in timp ce Zack Levi va juca rolul lui Fandril. Pelicula este regizata de Alan Taylor.


"Captain America: The Winter Soldier" este partea a doua a productiei din 2011 cu Chris Evans. Filmul care se va lansa pe 4 aprilie 2014 va continua finalul lui The Avengers. Daca va intrebati cine este The Winter Soldier, acesta e numele unui asasin sovietic care, la origine, a fost prietenul Capitanului America - Bucky jucat de romanul Sebastian Stan. Bucky este readus la viata, transformat pe jumatate in robot si trimis in misiuni criminale.

Iron Man 3 care se va lansa pe 3 mai 2013 aduce pe marile ecrane batalia dintre Robert Downey Jr/ Tony Stark si Ben Kingsley/ The Mandarin, confirmat ca principalul personaj negativ.


Un alt film asteptat de 6 ani de catre fanii benzilor desenate este Ant-Man ce se va lansa in 2014. Marvel a aratat la San Diego primele imagini cu personajul ce se afla printre membrii fondatori ai The Avengers si ale carui principale abilitati sunt acelea de a se micsora pana la dimensiunile unei insecte si de a comanda armate de furnici. Pelicula nu are regizor sau distributie inca.