marți, 29 mai 2012

Windows 8 Release Preview, deja pe site-urile de file sharing?

Se pare ca Windows 8 Release Preview poate fi descarcat deja de pe anumite site-uri de file sharing. Informatia provine de pe forumul Winunleaked.tk.
Atentie, insa, vorbim despre o un build care nu este incarcat pe serverele Microsoft si poate fi un fake, drept pentru care va sfatuim sa mai aveti rabdare cateva zile pana la lansarea oficiala.
Cei care vor sa incerce Windows 8 Consumer Preview, pot vizita pagina dedicata a Microsoft.

Serialul Boss revine în August cu sezonul 2

Dupa ce Kelsey Grammer, actorul din rolul primarului orasului Chicago Thomas Kane, a primit Globul de Aur in urma cu aproape 7 luni, seria originala Starz, se va intoarce cu un nou sezon in data de 17 August.
Daca la sfarsitul primului sezon, l-am lasat pe Kane in pragul unui atac cerebral, in sezonul doi vom putea observa impactul psihologic al medicamentelor asupra acestuia. Loialitatea si slabiciunile persoanelor din anturajul primarului, vor fi deasemenea dezbatute in cadrul celui de-al doilea sezon.
Cum probabil stiti, starul din Glee Jonathan Groff, va avea o prezenta constanta in urmatorul sezon al serialului ‘Boss‘, intepretandu-l pe consilierul lui Kane, Ian Todd. La fel ca si Sanaa Lathan, care va conduce administratia consilierului municipal Ross (James Vincent Meredith)
In sezonul 2 ii vom revedea pe Connie Nielsen (Meredith Kane), Hannah Ware (Emma Kane), Jeff Hephner (Alex Zajac), Kathleen Robertson (Kitty O’Neill), Troy Garity (Sam Miller) si Rotimi (Darius Morrison), iar rapperul Tip Harris, va fi guest star.

Tastatura din piele naturală - accesoriu de lux sau ciudăţenie?

Honkawa 2 este creaţia producătorului japonez de accesorii Atelier Wagakura.
Tastatura din piele naturală - accesoriu de lux sau ciudăţenie?
Tastatura produsă momentan doar în serie limitată, cu un volum de 10 exemplare pe lună, este acoperită integral în piele naturală şi adresată celor care apreciază textura finisajelor din piele capitonată.
Tastatura Honkawa 2
Lăsând la o parte aspectul de caramele pe jumătate topite, tastele îmbrăcate cu piele vopsită în ulei sunt gravate individual înainte de asamblare şi utilizează un mecanism de tip pantograf, menit să dea o senzaţie solidă la apăsare, chiar şi prin finisajul moale al suprafeţelor din piele.
Tastatura Honkawa 2
Dacă în varianta cu taste gravate, tastatura Honkawa 2 poate fi comandată pentru 317 dolari, ediţia cu taste negravate pentru utilizatori excentrici poate fi achiziţionată cu doar 211 dolari. Conform producătorului, finisajul din piele vopsită se toceşte în timp, asemenea unei haine din piele purtată îndelung, oglindind astfel personalitatea celui care o foloseşte.
Mouse acoperit cu piele naturală
Atelier Wagakura mai pune la dispoziţie şi un mouse din piele, perfect asortat cu tastatura Honkawa 2.