duminică, 25 octombrie 2009

iPhone iti masoara performantele... in pat

App Store tinde sa devina locul unde poti gasi chiar si ce nu cautai. Aplicatiile oferite incep sa devina din ce in ce mai interesante, incat este posibil ca, la un moment dat, sa ajungi sa iti cumperi iPhone numai pentru aplicatii.Una dintre cele mai amuzante (poate si utile) aplicatii poate oferi raspunsul cautat cu disperare de multi: cat de bun esti in pat? Mai exact, Love Vibe masoara vibratiile saltelei si le compara cu rezultatele catorva "mii de cupluri studiate", conform descrierii App Store si acorda o nota de la 1 la 10.Inainte de a incepe... experimentul, trebuie selectat cat de rigida sau nu este salteaua care va fi utilizata. Dupa aceea, este foarte important sa nu uiti sa apasati butonul "Begin Love Making!". Si ar fi corect sa apasati la timp si "End Love Making!", pentru niste rezultate elocvente. Nu uitati nici de butonul "Go Again?", ce-i drept, mult mai mic.Se poate astfel afla care a fost durata, coeficientul de pasiune si cel de varietate si se primeste, la final, o nota. Si totul pentru doar 1,99$, cat costa aplicatia in magazinul celor de la Apple.

Putem continua glumele pe seama acestei aplicatii, bineinteles, dar va lasam pe voi sa va spuneti parerea si sa ne povestiti ce alte aplicatii interesante ati mai intalnit. Promitem sa nu va dam note pentru performanta... relatarilor. Doar premii.

Windows 7 preinstalat pe notebook Acer, la Domo

Retailerul Domo aduce in premiera in Romania sistemul de operare Windows 7, preinstalat pe notebook Acer, la numai o zi dupa lansarea mondiala a noului sistem de operare de la Microsoft, potrivit unui comunicat remis Agerpres.Oferta Domo este reprezentata de notebook-ul Acer cu sistem de operare Windows 7 preinstalat, construit pe noua platforma 5738, cu procesor Intel Dual-Core si memorie 3GB la pretul de 2.499 lei.

"Prin aceasta noua initiativa intarim pozitionarea Domo ca destinatie preferata pentru cumparatorii de IT. Rezultatele de anul acesta arata ca Domo a facut pasi importanti in aceasta directie, vanzarile IT nefiind afectate de situatia economica actuala. Dimpotriva, pe anumite categorii am obtinut rezultate mai bune fata de anul trecut, notebook-urile fiind un exemplu concret in acest sens", a spus Daniel Scarlat, Division Manager IT&CA Domo.

Noului sistem Windows 7 aduce imbunatatiri si inovatii la aplicatiile multimedia si la cele care ajuta stocarea de date pe Internet. Versiunile experimentale au fost testate progresiv de 8 milioane de persoane din intreaga lume, incepand din ianuarie.