sâmbătă, 5 decembrie 2009

Vinul roşu întăreşte penisul şi-l ţine aşa mult timp



Un studiu condus de Andrea Ledda de la Universitatea L’Aquila din Italia a scos la iveală că vinul roşu întăreşte penisul şi-l ţine aşa mult timp.

Cercetătorii italieni au descoperit că în cantităţi moderate această băutură aduce beneficii vieţii sexuale a bărbaţilor. Domnii, în special cei trecuţi de prima tinereţe, sunt sfătuiţi să bea până la trei pahare pe zi pentru a observa benefiicile pe termen lung.

De asemenea, prin cosumul de vin roşu se întârzie instalarea andropauzei.

Darksiders - Hellbook 3 gameplay video Cd Key

THQ pregateste pentru lansare un nou joc de actiune - Darksiders (Wrath of War), care va fi lansat in ianuarie 2010 in variante PS3 si Xbox 360. Mai jos puteti vedea un nou trailer care prezinta imagini din timpul jocului.

Vezi toate imaginile din Darksiders in galerie.

Darksiders, produs de Vigil Games, este un joc de actiune creat pe baza viziunii artistice a creatorului de benzi desenate Joe Madureira (X-Men, Battle Chasers, The Ultimates).

Actiunea din Darksiders se petrece intr-o lume post-apocaliptica, in care fortele Raului au provocat prematur Apocalipsa. Cei patru Cavaleri ai Apocalipsei, al caror rol era acela de a se asigura de distrugerea completa a lumii, au fost tradati de forta suprema, le-au fost luate puterile si au fost exilati pe Pamant.

In Darksiders, jucatorul intra in rolul lui War (Razboiul - primul dintre cei patru Cavaleri). Calare pe armasarul sau demonic - Ruin - cavalerul porneste intr-o calatorie epica, al carei scop final este razbunarea. Darksiders este un joc cu o lume vasta, deschisa explorarii, si care le ofera jucatorilor un arsenal imens, de la arme mitologice la cele moderne.

- Jucatorii pot combina atacuri brutale, abilitati supranaturale si explorare fara timpi de incarcare, intr-o lume vasta, devastata de demoni.
- Arsenal impresionant - in afara de armne, practic orice obiect din apropiere poate fi folosit ca arma
- Abilitati supranaturale care pot fi imbunatatite
- Cavaler al Apocalipsei - War il va avea alaturi pe Ruin, un armasar demonic
- Stil artistic de graphic novel - design unic si fir epic original
- Experienta cinematica de gameplay - grafica detaliata, efecte speciale incredibile, iluminare cinematica si fundal muzical epic care completeaza actiunea din joc.

Darksiders va fi lansat in variante PS3 si Xbox 360 pe 8 ianuarie 2010.

Sursa: THQ / HIT.ro

Windows 7 pirat, vandut pe USB stick in China

Un pachet 10-in-1, care contine Windows 7 Ultimate insotit de o serie de utilitare, se gaseste de vanzare pe USB Stick pe piata neagra din China. Conform Ars Technica, pretul pachetului este de doar 14 dolari, in conditiile in care stick-ul este un Netac U208 de 8GB.

Producatorii pachetului au reusit sa ii confere un aspect autentic, iar sistemul de operare Windows 7 Ultimate si utilitarele care il insotesc sunt disponibile dintr-o singura interfata grafica, scrisa special pentru aceasta "oferta".

Insa cireasa de pe tort este faptul ca pachetul W7 Ultimate pretinde sa fie Signature Edition, cu semnatura CEO-ului Microsoft Steve Ballmer. Signature Edition oficiala a fost disponibila doar la party-ul de lansare a lui Windows 7 si este evident ca Ballmer nu are nimic de-a face cu versiunea pirat din China. Mai mult decat atat, Microsoft a avut planuri de a lansa oficial Windows 7 pe stick USB, insa a renuntat la idee. Chinezii au folosit semnatura lui Ballmer pentru un plus de autenticitate si, daca ignoram faptul ca este pirat, pachetul chiar arata destul de oficial.