vineri, 18 iulie 2008

Zana Maselutza





50%. Banica Jr. (medalion mic) a filmat "decolarea" sotiei si a fiului sau, insa a ratat aterizarea cu toate ca Andreea a incercat disperata sa-l atentioneze, facandu-i semne largi cu mana
IMPACT. La aterizare micutul Radu s-a lovit cu fata de apa, incepand sa planga
Premiera.
CANCAN a urmarit-o pe vedeta, in secret, pas cu pas in Franta si, incepand de azi, va dezvaluie pe parcursul mai multor zile totul despre vacanta ei de lux!






Adrian Nicolae



Asa cum ati putut citi, in premiera, inca din editia de ieri a cotidianului CANCAN, Andreea Marin a plecat saptamana trecuta intr-o vacanta de cinci stele la Monte Carlo, impreuna cu Stefan, fetita si fiul vitreg. Plus soacra si bona copiilor. Paparazzii nostri au fost, in mare secret, pe urmele lor si, timp de mai multe zile, i-au fotografiat in ipostaze incredibile! Practic, "Zana" si rubedeniile n-au facut nimic, pe luxoasa Coasta de Azur, fara ca paparazzii CANCAN sa nu-i surprinda.
Incepand de azi, vom prezenta, in serial, amanunte picante si poze cu Andreea Marin, asa cum n-ati mai vazut-o vreodata!
In vacanta din Franta, "Zana" nu s-a putut abtine sa nu incerce, printre altele, si senzatii tari. Intr-una dintre zile, ea a decis sa faca parasailing, un sport de altfel costisitor, in care te lasi purtat in aer de o parasuta trasa de pe apa de o barca de mare viteza!
Andreea n-a facut-o insa singura, ci insotita de Radu, baietelul de doar sase ani al lui Stefan Banica Jr.! "Zana" si fiul ei vitreg s-au echipat in costume speciale din neopren, dupa care salupa de mare viteza i-a ridicat in aer. Aflat pe plaja, cu mama lui, Banica Jr. n-a scapat momentul si l-a imortalizat pe camera de filmat. Dupa un tur, de cateva minute deasupra Mediteranei, Andreea si Radu au fost adusi spre mal. Diva a incercat sa le atraga atentia sotului si soacrei, facandu-le energic din mana si chiuind prelung. Manevra celui care conducea salupa a fost insa prea brusca. Parasuta de care era atarnata "Zana" a coborat neasteptat de repede. Impactul cu valurile a fost dur. Radu a inceput sa planga, iar Andreea l-a scos precipitata din mare. Stefan s-a repezit sa-i ajute, insa n-a facut altceva decat sa o infurie pe sotie. Aceasta a strigat apasat la el, reprosandu-i ca n-ar fi trebuit sa-i faca acest moft copilului si sa-l lase sa se dea cu parasuta. Aterizarea a fost ratata cap-coada, cu atat mai mult cu cat revenirea la mal a sotiei si fiului lui l-a luat prin surprindere pe Banica Jr. El n-a mai apucat sa porneasca camera de filmat, un alt motiv pentru care Andreea a sarit cu gura pe el.
In ziarul de maine, veti putea vedea noi fotografii cu "Zana" si tot alaiul iesind la cumparaturi prin Nisa, alaturi si de alte vedete autohtone. Veti afla astfel ce gusturi vestimentare au ex-vedeta TVR, sotul ei sau soacra, dar si alte detalii extrem de picante.


Nu ratati ziarul de luni, in care publicam - pentru prima data in presa din Romania - fotografii incredibile realizate pe plaja de la Monte Carlo cu Andreea Marin!


IMPORTANT



Daca vreti sa o vedeti in ziarul nostru de luni pe Andreea Marin in sanii goi, trebuie sa raspundeti la aceasta intrebare pe site-ul www.cancan.ro! Fotografiile vor fi publicate doar in conditiile in care peste 30.000 de votanti vor raspunde "DA".