joi, 24 februarie 2011

Service Pack 1 pentru Windows 7 este disponibil (DOWNLOAD)

Microsoft a lansat primul service pack oficial pentru Windows 7. Acesta este un update extrem de important pentru sistemul de operare Microsoft care include toate actualizarile de securitate lansate pana acum, dar si mai multe update-uri de performanta si stabilitate pentru Windows 7.

Windows 7 SP1 include, de asemenea, imbunatatiri aduse functiilor si serviciilor sistemului de operare, cum ar fi o fiabilitate sporita cand se face conectarea la un dispozitiv audio HDMI, cand se imprima cu Vizualizator XPS fi la restaurarea folderelor anterioare in Windows Explorer, dupa repornire.

Exista mai multe modalitati prin care Windows 7 SP1 poate fi instalat. Insa, inainte sa incepeti sa-l downloadati, tineti minte faptul ca ati putea avea nevoie de mai mult spatiu liber pe hard disk, de la 750MB la 7400 MB, in functie de versiunea de Windows pe care o aveti.

De asemenea, este recomandat sa verificati inainte daca nu cumva Windows-ul nu a fost updatat deja la SP1.

[Pentru a afla daca Windows 7 SP1 este deja instalat sau nu, dati click pe butonul Start, apoi click dreapta pe Computer si selectati Proprietati. Daca apare Service Pack 1 sub Editie Windows, inseamna ca SP1 este instalat deja pe computer.]

Modul recomandat (si cel mai usor) de a obtine SP1 este sa activati actualizarile automate din Windows Update. In acest caz, WindowsUpdate va solicita automat instalarea SP1.

Totusi, pachetul de instalare SP1 poate fi descarcat si de pe site-ul Microsoft, apoi puteti instala manual SP1.