luni, 11 august 2008

Andra si Catalin S-au casatorit!

S-au casatorit!

luni, 11 august 2008



Sot Si SOTIE. Andra si Catalin sunt in culmea fericirii
Iulia Vantur si Marius Moga

GASCA. CRBL si Elena, alaturi de Laura Cosoi si Smiley
Oficializare.
Andra si Catalin Maruta si-au spus "Da", ieri, in fata ofiterului Starii Civile


Prezentatorul Pro TV, Catalin Maruta, si cantareata Andra au, incepand de ieri, acelasi nume de familie. Cei doi s-au casatorit civil la Primaria Sectorului 3 din Bucuresti in jurul orei 13.30, legitimandu-si astfel relatia pe care o au de mai bine de trei ani. In nota cu care este obisnuit vedeta Pro TV, evenimentul s-a bucurat de mare audienta, fiind onorat cu prezenta de o multime de invitati, precum si de o armata de ziaristi.
Imediat dupa pranz, in fata Starii Civile si-au facut aparitia rand pe rand prietenii cuplului, costumati de gala si "inarmati" cu buchete de flori. Alaiul a fost deschis de CRBL si iubita sa, urmati de Smiley cu Laura Cosoi, familia fostului component al trupei O-Zone, Radu Sarbu, Nico, Miki si iubitul ei, Razvan Constantinescu, si Marius Moga cu Iulia Vantur. Nu mai putin consistenta s-a dovedit si participarea rudelor, primii facandu-si aparitia parintii lui Catalin, urmati la scurt timp si de familia Andrei. De asemenea, nasii celor doi, Cornel si Dana Ciocan, au venit si ei la Starea Civila, avand si calitatea de martori la casatorie. In cateva zeci de minute, tot spatiul din fata primariei a fost ocupat de invitatii Andrei si ai lui Catalin, astfel ca, atunci cand au sosit si acestia, de-abia au avut loc sa intre pe poarta.
De altfel, nici coborarea din masina nu s-a dovedit o misiune foarte usoara pentru tinerii insuratei, asupra carora s-au napustit zeci de camere de filmat. Ceremonia a decurs ca la carte, singurul inamic al bunei dispozitii dovedindu-se zapuseala din interior, cauzata cel mai probabil de numarul mare de oameni. Asa cum se astepta toata lumea, momentul cel mare a fost cel al semnarii, Andra ridicand triumfatoare un brat, atunci cand Catalin si-a scris numele in registrul Starii Civile.

Aur la Olimpic Judo ! 2008

Am pasit cu dreptul!

luni, 11 august 2008

BUCURIE. Alina Dumitru impreuna cu presedintele Federatiei Internationale de Judo, Marius Vizer, si iubita acestuia, Irina Nicolae, au "savurat" prima medalie olimpica de aur pentru Romania. Celor trei li s-a alaturat si Florin Bercean (medalion), antrenorul campioanei olimpice
Premiera.
Judo este primul sport care a adus tarii noastre aurul olimpic in prima zi a competitiei!

De cinci ori campioana europeana, Alina Dumitru si-a vazut visul implinit. A devenit prima campioana olimpica la judo dupa ce, in urma cu 4 ani, la olimpiada de la Atena rata in ultimele trei secunde castigarea bronzului olimpic. Bucuria a fost cu atat mai mare cu cat ea a deschis practic seria medaliilor invingand-o in finala pe cubaneza Bermoy Yanet, iar in semifinala pe rivala ei "de-o viata", japoneza Tani Ryoko. La festivitatea de premiere, medalia de aur i-a fost inmanata Alinei de catre simbolul judo-ului mondial, Anton Gesing, si de Marius Vizer, presedintele Federatiei Internationale de Judo (FIJ). Competitia de judo s-a bucurat de prezenta unor nume mari inca din prima zi. Printul Albert de Monaco, impreuna cu iubita sa, si presedintele Comitetului Olimpic din Monaco au fost primii oaspeti care au sosit la sala de judo. Apoi au aparut presedintele Comitetului Olimpic din Armenia, Gagik Tsarukyan, care este de altfel si cel mai bogat om din Armenia, omologul sau roman, Octavian Morariu, Ion Tiriac, cu fiul cel mic, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, si sotia, fostul ministru al Sporturilor, Ion Dobrescu, dar si Laura Badea. Singurul mare absent a fost presedintele Romaniei, Traian Basescu. Presedintele FIJ, Marius Vizer, a tinut mult ca seful statului sa fie cel care va inmana medalia olimpica de aur, dar, din pacate, dintr-o nesincronizare a staffului lui Traian Basescu si, din cauza programului foarte incarcat al presedintelui, acest lucru nu a fost posibil. Astfel, ziua de 9 august 2008 a intrat in istoria sportului romanesc! Judo a adus Romaniei prima medalie la Olimpiada din Beijing, gratie Alinei Dumitru, a antrenorului ei, Florin Bercean, si a lui Liviu Luca, mai-marele Federatiei Romane de Judo.

Maserati in romania !

Românii aşteaptă pentru un Maserati între 4 si 6 luni

Românii vor sport şi lux, banii nu sunt o problemă. Maserati şi-a propus dublarea vânzărilor în România pentru acesta an, care ar urma să atingă nivelul de 4 milioane de euro, potrivit Mediafax.

Anul trecut au fost livrate 22 de automobile ale mărcii, a căror valoare cumulată se ridică la 1,65 milioane de euro, a declarat directorul Maserati pentru România, Mike Costache, iar ţinta pentru 2008 este de 35 de unităţi, mai puţine decât cererea de pe piaţă.

„Am fi ajuns la 50 de unităţi livrate dacă fabrica ne putea confirma livrarea a încă 20 de Maserati GT, dar până în vară, deoarece toţi clienţii vroiau maşinile până în iulie”, a declarat luni Costache.

În primele şapte luni ale acestui an au fost livrate 23 de automobile Maserati, ce totalizează 2,53 milioane de euro, de peste 3 ori mai mult decât valoarea celor nouă maşini livrate în intervalul ianuarie-iulie 2007.

Comanda pentru un Maserati Quattroporte se onorează în decurs de 4 luni, iar pentru modelul GT, în 4-6 luni.

În luna ianuarie 2009 va fi disponibil în România şi modelul Maserati GranTurismo S, la un preţ de 130.305 euro cu TVA inclusă. Începerea producţiei este planificată pentru luna august a acestui an.

Bush Si sportivle :-"

Ce se mai uită Bush la fundurile sportivelor!

Luni, 11 august 2008

Chiar şi cel mai puternic om al planetei are slăbiciunile lui. În timpul Olimpiadei de la Beijing, George Bush a avut o întâlnire cu membrele echipei feminine de volei, care l-au vrăjit imediat.

Astfel, liderul de la Casa Albă s-a holbat mereu la fundurile sportivelor şi chiar a lovit, în glumă, posteriorul uneia dintre ele.

Tot la Beijing, Bush a mai fost implicat într-un episod compromiţător.

El a alunecat în tribune, în timpul unui concurs de nataţie, şi a fost la un pas de a cădea, lat pe jos.

Membrii serviciilor secrete l-au prins la timp şi l-au împiedicat să se prăbuşească.

Totuşi, micul incident a alimentat speculaţiile conform cărora, preşedintele american s-ar fi reapucat de băut.