vineri, 22 mai 2009

Şuşanu şi Mr. Juve, implicaţi într-un accident rutier

Interpreţii de manele Şuşanu şi Mr Juve au fost implicaţi într-un accident rutier în această dimineaţă, în Piteşti. Nicolae Şuşanu, care conducea autoturismul, este cercetat penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Foto arhiva Mediafax
Potrivit primelor concluzii ale anchetei, manelistul, în vârstă de 27 de ani, nu a respectat semnificaţia unui indicator rutier care semnaliza accesul interzis, a pătruns cu autoturismul pe o stradă cu sens unic şi a intrat în coliziune frontală cu un autocamion care circula regulamentar. Nimeni nu a fost rănit, însă cele două autovehicule implicate în accident au fost avariate.

Şuşanu a recunoscut că venea de la o petrecere undeaa consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Etilotestul a indicat o îmbibaţie alcoolică de 0,71 miligrame alcool pur în litrul de aer expirat, cu mult peste limita legală.

Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar de cercetare penală pentru conducere sub influenţa alcoolului şi i-au ridicat şoferului vinovat permisul de conducere, în vederea suspendării.

Blur - inca un joc de curse cu potential exploziv

Piata jocurilor de curse cu masini exotice tinde sa se suprasatureze. Activision a anuntat un nou astfel de joc: Blur. Producatorii au oferit si un scurt trailer de prezentare, precum si cateva imagini din Blur.

Descarca "Blur Teaser Trailer HD (720p)" din sectiunea Download HIT.ro.

Blur promite curse pline de adrenalina cu 20 de bolizi pe traseu, o varietate de manevre ofensive si defensive (invlusiv posibilitatea de lansa atacuri cu energie impotriva adversarilor), power-up-uri si trasee variate, in Los Angeles, San Francisco, Barcelona si altele.

Nu in ultimul rand, producatorii lui Blur promit un sistem complet de modelare a avarierii masinilor si multiplayer pentru pana la 20 de jucatori (iar pe o singura consola, pana la patru jucatori in split screen).

Blur se afla in productie la studiourile Bizzare Creations (Project Gotham Racing, The Club, Geometry Wars), iar lansarea jocului este planificata pentru toamna lui 2009, in versiuni PC, PS3 si Xbox 360.

Sursa: Activision / HIT.ro

Ce se întâmplă cu corpul nostru în timp ce facem sex

Mi-am început viaţa sexuală de puţin timp. De aceea, vă rog insistent să-mi explicaţi, aşa, ca la şcoală, prin ce trecem în timpul actului sexual. Ce se întâmplă cu corpul nostru în timp ce facem sex? Cu mulţumiri anticipate, V.T., Bucureşti.
Indiferent de sex, răspunsul constă în două modificări majore: vasocongestia (dilatarea penisului şi a vulvei ca urmare a umplerii cu sânge) şi tensiunea muşchilor. W. Masters şi V. Johnson, în “Human Sexual Response”, descriu cele patru faze ale ciclului sexual:

Excitaţia. În urma stimulării sexuale, penisul se umple de sânge, intră în erecţie, testiculele încep să se ridice, iar la femei mameloanele se contractă. Pe măsură ce stimularea continuă, vasocongestia se accentuează treptat, producând uşoare modificări ale uterului. La ambii parteneri apar valuri de căldură, iar pielea se înroşeşte uşor.

Platoul (adică faza pregătitoare orgasmului). Penisul şi testiculele îşi măresc dimensiunile. Vaginul femeii devine puternic lubrifiat, clitorisul îşi dublează mărimea, labiile mici se îngroaşă, iar cele mari se congestionează.

Orgasmul şi ejacularea. La bărbaţi, intensitatea este mult mai mare în timpul primelor contracţii şi scade progresiv. La femeie procesul e invers.

Rezoluţia (sau postludiul). Atunci când contactul sexual este satisfăcător, cei doi parteneri au o stare de bine, de linişte. Ritmul cardiac revine încetîncet la normal. Spre deosebire de femeie, bărbatul are o perioadă refractară, care durează de la câteva minute până la câteva ore. Este aşa-numita perioadă în care răspunsul sexual este imposibil, adică orgasmul nu se mai poate repeta. În schimb, femeia are o deosebită capacitate de a trăi orgasme repetate.

Vreau să vă întreb: ce înseamnă sterilizarea chirurgicală voluntară? Care sunt avantajele şi dezavantajele acestei metode? Mi-aş dori să recurg la această procedură, dar nu am suficiente informaţii. După o astfel de intervenţie, se modifică în vreun fel libidoul şi performanţele sexuale? Cu simpatie, Cristina L., Bucureşti.

La sterilizarea chirurgicală voluntară ajungi doar după ce te-ai gândit foarte serios şi după ce ai consultat un medic de specialitate. Indiferent de ce afli de pe Internet sau de la prietene referitor la această metodă contraceptivă, numai un medic specialist îţi poate spune dacă această intervenţie este indicată sau nu în ceea ce te priveşte. Procedura constă în blocarea trompelor uterine. Sterilizarea nu influenţează cu nimic echilibrul hormonal, nu modifică dorinţa, sensibilitatea sau performanţa sexuală. Marele dezavantaj este că revenirea la fertilitate este extrem de greu de realizat, chiar imposibilă. De asemenea, această metodă nu te protejează împotriva bolilor cu transmitere sexuală

Need for Speed Nitro - primele imagini si trailer

Electronic Arts pregateste mai multe jocuri NFS pentru lansare in 2009, inclusiv Need for Speed Nitro, care va fi un titlu exclusiv pentru consolele Nintendo Wii si Nintendo DS. EA a lansat primul trailer si primele patru screenshot-uri din NFS Nitro.

Descarca "Need for Speed Nitro HD Trailer (720p)" din sectiunea Download HIT.ro.

Daca Need for Speed Shift va fi dedicat utilizatorilor PC si ai consolelor PS3 si Xbox 360 si va fi axat pe realism, Need for Speed Nitro va oferi o grafica functionala si un stil de joc arcade, foarte colorat, in care tuningul si aspectul bolizilor este ceea ce conteaza.

Need for Speed Nitro va fi lansat pe Wii si DS in toamna lui 2009.

Sursa: Electronic Arts / HIT.ro

Philips Xenium X550 si X810 cu ultra baterii

Philips a prezentat noile telefoane Xenium X550 si X810, ambele echipate cu baterii speciale cu durata de viata extinsa ce pot atinge chiar si 30 de zile in standby.

Cele doua telefoane merg pe un design relativ similar si functioneaza in retele 2G EDGE.

Philips X550 este de tip candy-bar cu display QVGA iar X810 este in format slide cu display de tip touchscreen.

Telefoanele vor fi dotate cu camera foto de 3.2mpx, Bluetooth, Radio FM si slot de card microSD.

Europa de Est va fi prima zona geografica in care se vor comercializa aceste telefoane urmand ca ulterior sa ajunga si in restul tarilor. Pretul nu este anuntat.