vineri, 1 iunie 2012

Microsoft Office pentru iPad, pe piata din 10 noiembrie

Dupa anuntul despre suita de programe Microsoft Office pentru iPad, acum data de lansare pare confirmata 10 noiembrie, in ciuda faptului ca lucrul la aplicatie este aproape finalizat.
Microsoft Office va fi disponibil pe iPad, dar nu inainte de lansarea Windows 8, pentru a nu oferi un avantaj utilizatorilor de tablete Apple fata de cumparatorii de tablete cu noul sistem de operare Microsoft Windows, scrie SlashGear.
Microsoft Office pentru iPad, pe piata din 10 noiembrie
Momentan, suita de programe Microsoft Office a fost inghesuita intr-o aplicatie iPad, dar se lucreaza in continuare la detalii pentru ca noul Office pentru tableta sa preia stilul Metro UI.
Utilizatorii Android nu vor fi ignorati de Microsoft: Microsoft Office pentru Android soseste tot in luna noiembrie. Nu este deocamdata clar ce concesii la functii a facut Microsoft pentru a oferi o suita de programe complexe pe tablete si smartphone-uri.

Android 4.1 sau Android 5? "Urmatorul Android", lansat in aproximativ o luna

Aplicatia de radio online Pandora a dezvaluit o informatie ce poate trebuia pastrata secreta: "compatibilitate cu urmatorul Android OS". Sa fie vorba de Android 4.1 sau chiar de Android 5 Jelly Bean?
Deoarece Pandora este un serviciu consacrat, este mai probabil ca dezvoltatorii aplicatiei sa fi aflat de la Google despre "urmatorul Android", decat faptul ca ar fi vorba doar de o exprimare eronata, scrie SlashGear.
Stim ca Google dezvolta in ritm alert platforma Android si ca Ice Cream Sandwich are o cota de piata mica si cu o crestere cam lenta, insa nu exista momentan garantii ca Googla va lansa Android 5 Jelly Bean prea curand.
Detaliul care ofera si mai multa credibilitate informatiei este faptul ca evenimentul Google I/O 2012 are loc in mai putin de o luna si probabil ca gigantul nu se va prezenta cu mana goala. Daca totusi nu primim Android 5 in mod neasteptat, atunci macar un Android 4.1?

Libre Office 3.5.4 - disponibil pentru download


The Document Foundation a anuntat lansarea noii versiuni a suitei office gratuite, Libre Office 3.5.4.
Noul pachet de productivitate ofera, dupa cum afirma dezvoltatorii, o performanta semnificativ imbunatatita fata de versiunea anterioara. In plus, din noul release au fost eliminate foarte multe bug-uri. Pentru changelog puteti consulta lista completa a imbunatatirilor.
Descarcati Libre Ofiice 3.5.4

Descarcati Windows 8 Release Preview!

Microsoft a lansat astazi Windows 8 Release Preview care precede lansarea comerciala a noului sistem de operare programata pentru sfarsitul anului. Imaginile sistemului de operare sunt disponibile atat pentru PC-urile x86 cat si pentru cele x64 pe site-ul Microsoft.
La o prima vedere, Windows 8 Release Preview aduce nou fata de versiunea Consumer Preview suport Flash integrat browserul Internet Explorer 10 pentru Metro UI.
Hit.ro va prezenta in cel mai scurt timp un review al Windows 8 Release Preview.
Descarcati Windows 8 Release Preview (x64)
Descarcati Windows 8 Release Preview (x86)
Vedeti cerintele de sistem (click pe imagine pentru dimensiune marita)
Pentru mai multe informatii accesati pagina oficiala a Microsoft