sâmbătă, 10 octombrie 2009

GTA The Ballad of Gay Tony - trailer, actiune, Roxette Cd Key

Dupa teaserul nu foarte detaliat pentru Max Payne 3, Rockstar Games a oferit si un nou trailer pentru Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony, al doilea DLC Xbox 360 pentru GTA IV.

The Ballad of Gay Tony va ajunge pe rafturi, dar si direct pe consolele Xbox 360 (exclusiv) prin Xbox LIVE, pe 29 octombrie 2009.

Gay Tony

Protagonistul din The Ballad of Gay Tony nu mai este Niko Bellic, ci Luis Fernando Lopez, asistentul legendarului Anthony "Gay Tony" Prince. Actiunea se va concentra asupra vietii de noapte din Liberty City, iar povestea se va intersecta cu naratiunea din jocul original.

Luis Fernando Lopez

Printre noutatile promise de acest DLC se numara:

  • salturi cu parasuta (in cel putin o misiune)
  • doua elicoptere noi
  • fightclub underground
  • masini sport noi sau modificate

Max Payne 3 Teaser Trailer Cd Key

Rockstar Games pregatesc pentru lansare un nou joc Max Payne, al treilea din serie. Pana acum, producatorii au fost destul de zgarciti cu materialele video pentru joc, dar iata ca au oferit un nou teaser trailer cu multe, multe, multe gloante.

Trailerul promite ca faimosul bullet time, stil de joc consacrat prin Max Payne, sa revina in forta in MP3. Intre timp, iata ce a declarat Take-Two (publisher-ul jocului) intr-un comunicat de presa:

“Dupa ce a lasat in urma NYPD si New York-ul, lui Max i-a mers din ce in ce mai rau. Tradat si departe de casa, Max este acum prin intr-un oras in care violenta si varsarea de sange sunt la ordinea zilei, si unde trebuie sa isi foloseasca armele si instinctul in cautarea adevarului si a unei cai de iesire".

Conform trailerului, Max Payne 3 este asteptat in iarna lui 2009. Jocul va fi disponibil in variante PC, PS3 si Xbox 360.

Seful FBI, pacalit de phishing

Directorul FBI, Robert Mueller, a declarat ca a fost pe punctul de a deveni el insusi victima de phishing. Mueller a primit un e-mail, aparent de la banca, si care parea "autentic". Mesajul ii cerea sa isi verifice informatiile despre contul bancar.



"Am fost la doar cateva clicuri distanta de a deveni victima unei escrocherii clasice de phishing pe Internet... Mi-am dat seama in ultima secunda... Ar fi trebuit sa fiu mai atent." Mueller povesteste ca, desi si-a schimbat parolele tuturor conturilor bancare, "seful" - sotia i-a interzis sa mai faca e-banking.



Simultan cu peripetiile sefului FBI, biroul de investigatii a anuntat ca a prins 33 de phiseri din California, Nevada si North Carolina, dintr-un total de 100 de pe intreg globul. Conform declaratiei FBI, o mare parte dintre phisheri sunt din Europa de est, in special din Romania.