joi, 14 august 2008

Bibliografi tot ce vrei .. actori cantareti poeti razboinici eroi

Bibliografi tot ce vrei .. actori cantareti poeti razboinici eroi

Animale Dragute Pretty animals Sweet Cats Nice Dog Animale Dragute Funny bunny Rase !

Va plac pisicutele? Ajutati-le sa isi gaseasca un stapan


Ea este LILONGWE



LILONGWE cu SOSOMBE



KIGALI




NGORONGORO




SOSOMBE




Topul celor 10 animale rare in lume!

S1.Broasca Testoasa din Insula Pinta. Fara nici un dubiu ,aceasta testoasa este una dintre putinele specii de Urias (Giant) Galapagos.Aceasta broasca testoasa este o specie rara deoarece exista un singur exemplar in viata.Uriasa testoasa a fost anuntata specie disparuta pana in 1971,cand singurul supravietuitor al acestei specii a fost descoperit de catre Rangeri.

Charles Darwin Research Station a fost în căutarea unei femele tortoise, chiar postand o recompensa de 10000 $ pentru a găsiuna.

2.Baiji (Yangtze River Dolphin)-China

Yangtze Dolphinthe dolphin este unul din cele mai rare mamifere.Ea a fost determinată de dispariţie, datorită activităţii în 50 de ani, aceasta fiind cea de-a patra oară când o întreaga linie de evoluţie a vanished Motivul principal pentru acest fapt sunt numeroase baraje si diguri, ridicate ,incepand cu anii 1930, care au fragmentat populaţia şi a redus suma de habitate disponibile. Există stiri că specia nu a dispărut,este pe cale de disparitie,experţii caută încă membrii ai acestei specii.

3.The Vancouver Island Marmot

Aceast marmota este de găsit doar în regiunile muntoase înalte din Vancouver Island, British Columbia, (Canada). În 1998, populaţia a ajuns la un timp redus de 75 de persoane. A fost initiat un program de creştere în captivitate. În captivitate, există aproximativ 90 Vancouver Island marmots în patru facilitati de creştere, în timp ce aproximativ 30 de membri a acestei specii trăiesc în mediul sălbatic din anul 2004. Principalul obiectiv este de a restabili o populatie de 400-600 capete Vancouver Island marmots în salbaticie . Anul 2005 a fost un an plin de succese, 150 de persoane în captivitate si peste 44 pui fatati.

4.Seychelles Sheath-tailed Bat

Specia a suferit o scădere dramatică a populaţiei în timpul târziu, la mijlocul secolului 20. Mai multe de cercetare trebuie făcut pentru a înţelege modul în care se comporta specia şi a ceea ce trebuie făcut pentru a le salva. Savantii cred că, cu o suma de eforturi grele, 500 persoane fizice pot fi suficiente pentru a garanta pe termen lung, persistenţa populaţiei.

Aceasta specie traieste in Insulele Seychelles,la nord de Madagascar,in in uriasii graniti de pe insule.

5.Javan Rhino-Aceast animal este una dintre speciile Rhinocer ,nu mai puţin de 60 de animale supravieţuitoare, în doar două locaţii cunoscute: una din Indonezia, precum şi celelalte în Vietnam. Deşi o dată larg răspândite în Asia, prin 1930 acesti Rhinoceros au fost aproape de extincţie, vânate in în Malaezia, India, Birmania şi Sumatra. A fost vanat pentru corn, care se crede ca are utilizari medicinale, şi a condus la stingerea speciei. Cu toate eforturile de conservare, Javan rhinoceros’ şansa de supravieţuire este mică: populaţia este redusă

6.Iepurele Hispid-- de asemenea, numit si ,,iepurele bristly” aceasta a fost înregistrată iepurele-a lungul foothills la sud de Himalaya,sau iepurele lanţ de munte, Nepal,, Bengal, Assam. Defrişările, cultivare, umane şi de decontare a avut cel mai mare impact negativ asupra speciilor, izolarea de iepurii din Uttar Pradesh, Bihar, West Bengal şi Assam. Acest animalul a fost temeau dispărute în 1964, dar în 1966, unul a fost identificat. Au fost estimate 110 hispid hares la nivel mondial în 2001

7.Northern Hairy-nosed Wombat-Parosul de Nord-nasosul Wombat este una dintre rarele mamifere Australiene,in secolul al 19-lea specia a fost prezenta in New South Walles si Victoria,dar acuma poate fi gasita numai in micutul parc national,vecin cu Epping Forest Station in tropicala Queensland.Este o specie rara marsupiala Australiana.

8.Tamaraw (Dwarf Water Buffalo)-

Gasit in Insulele Mindoro in Filipine,numita si bovina filipineza.In anul 2000 a fost declarata specie cu risc .In anul 2002 statisticile aratau ca exista intre 30 si 200 de capete.Este interzisa capturarea sau omorarea acestor bovine.

9.Linxul Iberian-

- Lynx, cele mai ameninţate din lume cele 36 de pisic. Acest lynx a fost distribuit o dată pe toată Peninsula Iberică, dar acum zona sa este sever restrânsă în Andaluzia. Ameninţata de distrugerea de habitate şi de pradă, pisica, a fost ucisa de către capcanele stabilite pentru iepuri sau lovita de maşini ,totodata şi creşterea numărului de sosele. Guvernul spaniol este acum în proces de a dezvolta un program de conservare pentru a salva Lynxul iberic.. Studiile din martie 2005 au estimat numărul de Lynx pentru a fi doar 100, de la aproximativ 400 în anul 2000. Pe 29 martie, 2005, , primul născut în captivitate, a fost anuntat,ca o speranţa pentru viitor, reintroducerea de speciei.
10.Lupul Rosu-Acest lup este cel mai mic lup dintre specia lupilor,fiind mult mai apropiat de Lupul Gri.Habitatul acestor lupi este in sud-estul Floridei si in Texas.In 1980 statisticile spuneau ca exista 20 de Lupi Rosii puri,insa acum exista 207 in captivitate si peste 100 in salbaticie.
Sursa info:

http://www.greenexpander.com/2007/10/01/the-10-rarest-animals-in-the-world/





iunie 29, 2008 Scris de herculanekid | Animalute dragute, Ce facem in timpul liber?!, Intrebari de cultura generala, Pagina Istetilor, Photografii Haioase, Scola in alta tara, Stiri pentru Copiii | , , , , , , | No Comments

Elefantii in Norwich

400 de artisti au decorat elefanti,elefanti mai mici si elefanti mari au fost pictati in diferite culori si cu diferite motive!

In Norwich au fost amplasati 53 de elefanti pe diferite strazi,fiecare elefant este unic prin coloritul sau ! Acest link va da posibilitatea sa vedeti cei 53 de elefanti si locatiile unde pot fi vazuti si/sau fotografiati.Fiecarui elefant i-a fost atribuit un nume :-)

http://www.goelephants.co.uk/gallery.aspx

Go Elephants!este un proiect care a dat posibilitatea tinerilor artisti de a crea ceva si de a fi mandrii de ceea ce au creat.Elefantii pot fi admirati pe strazile din Norwich incepand cu 23 Iunie pana la sfarsitul lunii August.

Elefantul meu preferat Pana azi ,eu am reusit sa vad doar trei elefanti.Cand voi lua vacanta poate voi reusi sa-i vad aproape pe toti!

iunie 28, 2008 Scris de herculanekid | Amuzante, Animalute dragute, Ce facem in timpul liber?!, Stiri pentru Copiii, Traditii in Anglia, Traind departe de casa | , , , , , , , , | No Comments

Tasmanian devils being wiped out

Last Updated: Wednesday May 21 2008 11:49 GMT

Tasmanian devils being wiped out

Tasmanian devil

Tasmanian devils are known for their fierce temper and vicious nature, but scientists say they could be wiped out within five years by a deadly disease.

Since the 1990s, tens of thousands of the unusual creatures have been killed by cancerous growths on their faces.

It’s thought the tumours are spread by the devils biting each other, and grow so big that they stop them from eating.

Wild devils only live in the Australian state of Tasmania, where officials have now listed them as endangered animals.

The Australian government says it is determined to do all it can to save the meat-eating marsupials from extinction.

They have already moved some healthy groups of devils to other parts of Australia, where there’s been no sign of the Devil Facial Tumour Disease to keep them safe.

From CBBC Newsround

http://news.bbc.co.uk/cbbcnews/hi/newsid_7410000/newsid_7412300/7412394.stm

mai 21, 2008 Scris de herculanekid | Animalute dragute, Ce facem in timpul liber?!, Scola in alta tara, Stiri pentru Copiii, Traind departe de casa | , , , , | No Comments

Dupa paste …

AfterEasterBunnyCe ne facem cu iepurii dupa paste ;) s-au facut betivi :))

aprilie 3, 2008 Scris de herculanekid | Animalute dragute | | No Comments

Iepurasi/bunny

FLUFFY BABY BUNNY Uitati-v

Video Free Manele Hip-Hop House Dance All Free !!

Update 29 Iunie
Printesa de aur - Spune adevarat
Nicolae Guta - Cu ce m-am ales in viata
Printesa de aur - Nu sunt banii pe aceasta lume
Nicolae Guta - Pe cine ajuti te uitaAliniaţi la centru
Ioana - Zilele cu tine
Shawty LO Ft. Birdman, Rick Ross & Jim Jones - Foolish (Remix)
Pussycat Dolls - When I Grow Up
Flo-Rida Ft. Will.I.Am - In The Ayer
Nelly Ft. Jermaine Dupri & Ciara - Stepped On My JÆs


Update 7 Iunie
Manele De Top Vol.12 VIDEO
Sefii Muzicii


Part 1
Nicolae Guta - Cu Cine M-am Insurat
Babi Minune - Joaca Manea
Copilu De Aur - Sunt Om Si Eu
Sorinel Pustiu - Date La Oparte
Denisa Si Mr.Juve - In Casa Mea E Cineva
Nicolae Guta - Inima De Piatra
Liviu Guta - Alarma La Damigeana
Danezu, Leonard Si Emil Tancu - Ce Lasa Omu In Urma Lui
Costel Ciofu - Hopa Hopa
Ninel De La Braila - Instrumentala
Leonard Si Lorenna - Care-I Viata Ta
Marius Babanu - Fata Mea
Mr.Juve - Noi Cantam Si Iara Bem
Danezu , Leonard & Emil Turcu - Mai sunt frati dar nu ca noi
Florin Salam Si Sorinel Pustiu - Ah Le Le Le (LiVe-Miss Piranda 2008)
Part 2
Cristina Si Copilu De Aur - Bos De Bos (LiVe-Miss Piranda 2008)
Printesa De Aur - De Ce Ai Plecat (LiVe-Miss Piranda 2008)
Elis - Sunt Un Barbat Sucar Si Stilat (LiVe-Miss Piranda 2008)
Petrica Cercel - Nevasta Mea (LiVe-Miss Piranda 2008)
Ionut Cercel - Made In Romania (LiVe-Miss Piranda 2008)
Cristi Dules - Eu Rad Cu Tine Si Glumesc (LiVe-Miss Piranda 2008)
Rudi si Bogdan Artistu` - Suntem Cei Mai Dulci Baieti (LiVe-Miss Piranda 2008)
Danezu - Mireasa Mea
Leonard Si Emil Tancu - Am Urcat In Top
Nicoleta - Te Iubesc La Nebunie
Nicolae Guta - Viata mea se termina la tine
Iuliano Si Mr. Juve - Te Iubesc
Nicolae Guta - Strainatatea
Liviu - Frumoasa ca tine
Ionut Cercel - Nu-mi pasa


Update 2 Iunie
Susanu - Bine, se misca fata bine (feat. Mr. Juve)
Susanu - Votam,votam
Susanu Feat. Mr. Juve & Don Genove - Asta-i viata ce noua ne place

Update 29 Mai
Narcis - Suflet trist
Narcis & Florin Purice - Numaru ti l-ai schimbat
Stefan De La barbulesti - Cunosc Omul Dupa Fata
Stefan & Narcis - Inima mea plange


Update 27 Mai
Narcis - Cu tine fiecare zi
Stefan de la Barbulesti - Am cea mai mare comoara
Stefan De La Barbulesti - Valoarea Mea Nu Scade


Update 17 Mai
Fratii de aur - In studioul GPB


Update 15 Mai
Nicoale Guta & Mr. Juve - Vin Baietii
Nicolae Guta - Cu cine m-am insurat
Fina si cu Finul Promo Video Album
Anda Adam - Punani Move Your Body
DJ Project feat Giulia - Prima noapte
Keo - Ploua cu lacrimi
Stefan Banica - Tu si eu
Sistem feat Natalia B- Atingerea ta


Update 12 Mai
Mr Juve - Noi cantam si iara bem


Update 7 Mai
Rihanna - Take A Bow
Busta Rhymes feat. Linkin Park - We Made It
Biondo - Shine


Update 2 Mai
Carmen Serban - Viata Este Ca Un Joc
Ana Maria Ferentz - Cine M-ar Opri
Keo - Ploua Cu Lacrimi


Update 30 Aprilie
Activ - Under my skin [DVD]
Copilul de Aur & Margherita din Clejani - Stiu ca tu ma vrei
Natalia Barbu - Suflet gol


Update 28 Aprilie
Liviu Mititelu'- Vorbesc Cu tine Nu Ma Auzi
Copilul de Aur - Cunosc omul dupa fata


Update 26 Aprilie
LIVE Copilul De Aur - Spectacol La Targoviste
Varu Sandel - Buna Dimineata Lume
Varu Sandel Si Suzana - Puturosul
Varu Sandel si Lele - Foaie Verde De Dai N-Ai


Update 25 Aprilie
Susanu & MrJuve - Asta-i viata ce noua ne place [ Promo Video ]
Shoby - Pt ca anii trec


Update 22 Aprilie
Cristian Rizescu & Di Gianno - Iti dam pe datorie
Aida - I Feel Alright
Florin Peste Laura,Diana Iliuta & Play Aj - Ma jur pe ce vrei tu
Lavinia & Korekt - F.T.R.L


Update 14 Aprilie
Bab Minune - Din Nou La Acasa Tv
Babi Minune & Dana -Joaca manea


Update 6 Aprilie
Florin Salam Ce-am Visat Aseara In Somn
Parazitii- Sound Track 17


Update 5 Aprilie
Ciara feat. 50 Cent - Can't Leave 'Em Alone
BaBi Minune - In direct despre viata lui
Rudy & B.Artistu - Bomba


Update 4 Aprilie
Nicolae Guta si Kristiyana - Eu astept de ani de zile
Printesa Ardealului - Esti mincinos mare pervers


Update 30 Martie
Nicolae Guta - Iubesc ochii tai


Update 28 Martie
Snoop Dogg ft. Too Short and Mistah F.A.B. - Life of da party
Flo Rida ft. T-Pain - Low
2 Pistols ft. T-Pain and Tay Dizm - She got it


Update 21 Martie
Seden Gurel & Costi Ionita - Show ca la Paris *Belea*
Alexx Ramona Mr .Juve - esti frumoasa


Update 19 Martie
Live Florin Salam - Fat Mea , Viata Mea


Update 13 Martie
LIVE Adrian Minune La Pinokio - Stai O Clipa Langa Mine


Update 10 Martie
Calin Crisan & Nicoleta Guta - Toate-n Lume-s Trecatoare VIDEO
Nicoleta Guta - Baietelul Meu
Nicoleta Guta - Daca Eu Nu Te-as Iubi
Nicoleta Guta - Satul Meu
Nicoleta Guta - Toate-n Lume-s Trecatoare
Nicoleta Guta & Calin Crisan - Daca Dumnezeu Mi-ar Da Putere
Nicoleta Guta & Calin Crisan - Ia-ma-n Brate
Calin Crisan - Dac-ar Sti Nevasta Mea
Calin Crisan - Nu Ma-nsor
Calin Crisan - S-o Jurat Mandra Aseara


Update 8 Martie
Parazitii-Din Coltul Blocului


Update 6 Martie
Tom Boxer ft Anca Parghel and Fly Project - Brasil


Update 2 Martie
Babi Minune - Made In Romania


Update 1 Martie
Florinel & Ioana_- Am facut multe pacate
Printesa de Aur & Andrei - Oricum,oricand si oriunde


Update 29 Februarie
Nicolae Guta si Oana - A opta_minune a lumii

Update 26 Februarie
Nicolae Guta & Brazilianu_& Mr. Juve & Don Genove - Pune banii la bataie
3rei Sud Est - Vorbe care dor


Update 23 Februarie
2Pac ft Elton John - Ghetto Gospe
Dr. Dre & Knock Turn'al - Bad Intentions


Update 18 Februarie
Parazitii - Mesaj pentru Europa
Timbaland.ft.Keri.Hilson.and.Nicole.Scherzinger-Scream
Ray ft. Yung Berg - Sexy Can I 2008


Update 17 Februarie
Florin Salam - Ce mireasa ce minune


Update 15 Februarie
Nicolae Guta - Beau cu prietenii


Update 9 Februarie
Jean de la Craiova and Mr Juve and Nino-Piratii Manelelor


Update 2 Februarie
Sean Paul - Watch them roll
Basshunter - Now You're Gone


Update 1 Februarie
Nicolae Guta - Fata-n fata


Update 28 Ianuarie
Celia feat. Alberto - Sa pot zbura
Dan Balan-Crazy Loop - Crazy Loop (MM-MA-MA)


Update 26 Ianuarie
Nicolae Guta - Atat de indragostit
Nicolae Guta - Te-as mai ierta odata
Nicolae Guta - De ce ne mintim


Update 23 Ianuarie
Madalin si Diana - Vin zile in viitor
Dj Sava .feat Connect R- Sunshine [Original]


Update 13 Ianuarie
Nicolae Guta - Stati Drepti


Update 3 Ianuarie
La Familia - Ne stim din cartiere
Snoop Dogg - Sexual Eruption

Update 14 , 15 August Music New

Dj Stephano - Hot Summer Promo August Mix

Etno Mania Vol.2
Benone Sinulescu cu Ho-Ra - Cine bate seara la fereastra mea
Benone Sinulescu cu Ion - Of, of dragostea
Favorit - Viata dulce
Ho-Ra - Inimioara nu mai plange
Ho-Ra - Singurica, singurel
Ion - De dor
Ion - Joaca
K1 - Asa e viata (extended)
Maria Dragomiroiu - Asa trec zilele mele
Maria Dragomiroiu - Viata, viata

Magda , Ogica Se bate cu Tolea !!

Ogică o duce şi pe Magda la tatuat


Joi, 14 august 2008


Stelian Ogică, 40 de ani, şi-a luat inima-n dinţi şi şi-a îndeplinit un vis care datează încă de acum 20 de ani, după cum spune el. S-a dus la un salon de tatuaje şi şi-a împodobit corpul cu trei piese de artă: două tribale şi o sârmă ghimpată pe braţe! Ogică s-a hotărât să încerce să o convingă şi pe partenera lui de platou de la OTV să vină să-şi tatueze corpul.

Chiar dacă nu o recunoaşte făţiş, împătimitul jucător la loto e foarte mândru de trupul său, iar acum nu ascunde faptul că noile “bijuterii” bătute-n piele au mai mult un rol estetic.

“Îmi doream tatuaje de când eram puşti, dar nu aveam curajul să le fac. Nu mi-era frică de durere, pe cât mi-era frică să nu iasă bine. Dar am avut totală încredere în prietenul meu Eugen, tatuator, care se ocupă cu aşa ceva de mai bine de 25 de ani”, ne-a mai spus Ogică, admirându-şi braţele tatuate în oglindă.

Despre semnificaţia desenelor, bărbatul spune că au rol estetic, tribalele îl reprezintă şi nici nu se demodează:

“Sârma ghimpată înseamnă perimetru închis, iar tribalele arată foarte bine. Oana Zăvoranu sau Pamela Anderson au cam aceleaşi tatuaje, dar nu ele mi-au fost sursa de inspiraţie”.

Pentru că toate fetele care i-au văzut braţele proaspăt ta-tuate au fost impresionate, vedeta OTV spune că pe viitor i-ar surâde ideea să-şi scrie pe antebraţ numele său, dar în limba chineză. Mai mult, pentru că îi plac doamnele cu accesorii permanente, el ar vrea să o aducă şi pe Magda lu’ Tolea în salonul tatuatorului Eugen pentru “ceva micuţ”.

“Pe o femeie arată foarte frumos ceva micuţ, discret şi sexy. Acum, poate Magda o să vrea să-şi deseneze aceleaşi tatuaje ca şi mine. Sau poate îşi scrie "Tolea", nu ar fi exclus”, ne spune Ogică râzând.

200530_3foto.jpgTotodată, proaspătul tatuat menţionează că nu şi-ar scrie numele unei femei niciodată pe corp şi că nu va merge niciodată în maiou pe stradă doar ca să i se vadă tribalele: “Le voi expune doar în casă sau la mare. Eu nu mă afişez în public îmbrăcat în tricouri fără mânecă”.

Stelian Ogică mai are de îndurat circa două zile de tratament, iar artistul tatuator Eugen Surdu ne-a explicat procesul prin care trece vedeta: “Timp de trei zile, tatuajul va fi ţinut sub folie, schimbată periodic la un interval scurt de timp şi tamponat cu o cremă specială. În acest timp, zona tatuată nu trebuie să aibă contact cu apă, soare sau praf”, ne-a spus Eugen

Divele de la OTV, la un pas de păruială

200529_2foto.jpgDupă Lazarus şi Tolea, mai nou Magda Ciumac a luat-o în colimator şi pe Mihaela Moise, una dintre prezentatoarele de la OTV.

“Într-o dimineaţă m-a abordat pe culoarele OTV să mă întrebe de ce m-am luat de Lazarus al ei. I-am spus să nu se amestece şi s-a enervat. E o femeie de doi bani, că mi-a pus o scrumieră cu mucuri de ţigară în cap”, a povestit Magda Ciumac.

La rândul ei, Mihaela Moise se arată deranjată că Magda i-a comentat în direct viaţa personală şi că a minţit când a spus că ar fi făcut sex cu un coleg la Sinaia. “O anunţ că voi fi martoră în favoarea lui Tolea în procesul de custodie a copilului”, a comentat Mihaela.

Porno-directoarea De la zalau !

Porno-directoarea, sustinuta de fani

joi, 14 august 2008




LAUDATA. Profesoara XXX a atras un val de admiratori pe site-urile pentru adulti
Admirata.
Profesoara din Zalau este laudata si apreciata pentru ca a avut curajul sa-si posteze pe internet filmele XXX


Blamata de majoritatea romanilor pentru ca si-a postat pe internet filme si poze porno, directoarea de la Zalau a atras admiratia unor persoane care sunt de parere ca femeia este o "persoana normala", care a procedat corect. Desi a sters de pe net toate filmulete XXX si pozele in care aparea in costumul Evei, Ana-Florentina Daciana, fosta directoare a Scolii Generale "Mihai Eminescu", din Zalau, este in continuare sustinuta de fani pe site-urile pentru adulti. Cei care au vizitat pagina web a profesoarei care se ascundea in spatele nickname-ului "nympho_florina" au apreciat-o pe aceasta pentru curajul de care a dat dovada. "Nu ati gresit cu nimic. Sunteti o pereche foarte normala. Eu va felicit si va doresc tot binele din lume. (...) Wow! Porno-directoarea arata beton! Un corp superb! Esti foarte norocos sa ai o asa nevasta!", au afirmat sustinatorii profesoarei XXX. Dupa scandalul iscat in perioada bacalaureatului, vecinii nu au mai vazut-o pe directoarea-porno si sunt de parere ca femeia a plecat din tara, ori in Canada, unde locuieste fratele ei, ori in Franta, unde Daciana are mai multi prieteni.


Oana Zavoranu isi vinde casele

Oana Zavoranu isi vinde casele in sutien!

joi, 14 august 2008



VIZITA. Oana si Pepe, surprinsi de paparazzii CANCAN la poarta uneia dintre vile, ieri, 13 august, la ora 16.24
Necesitate.
La scurta vreme dupa ce si-a anuntat candidatura la alegerile parlamentare din toamna, pe listele PRM, Oana Zavoranu a decis sa isi lichideze una dintre afacerile imobiliare, nefiind exclus ca ea sa aiba nevoie de bani pentru campanie


Astfel, paparazzii Cancan au surprins-o ieri pe vedeta in timp ce inspecta, in sutien si salopeta, alaturi de Pepe, cele doua case din Otopeni pe care le-a construit in ultimele sase luni. Pretul acestora bate spre 1,5-2 milioane de euro bucata. Vedeta a cumparat terenul anul trecut si a cladit in timp record cele doua vile, care sunt plasate "in oglinda", au curti, terase, bucatarii in stil american si cate patru bai fiecare, pe langa numeroasele camere, iar una dintre ele este complet mobilata. Contactata ieri de Cancan, Oana a recunoscut ca a decis sa caute cumparatori pentru casele respective, in care uneori se mai duce impreuna cu prietenii si trage cate un gratar de zile mari. Ea mai detine alte patru locuinte, doua apartamente de bloc si doua in vile.