marți, 8 martie 2011

Call of Duty: Black Ops este favorit la premiile BAFTA pentru jocuri video

Call Of Duty: Black Ops pare sa fie favoritul publicului in cadrul editiei de anul acest a British Academy Video Games Awards: FPS-ul Treyarch are destul de multe sanse sa plece acasa cu trofeul Game Award, singura sectiune care poate fi votata de catre public.

Mass Effect 2 si Red Dead Redemption se situeaza pe locul doi si trei in randul favoritelor.

Iata lista completa a nominalizatilor la categoria Game Award si sansele acestora:

Call of Duty: Black Ops - 5/4
Mass Effect 2 - 3/1
Red Dead Redemption - 5/1
Super Mario Galaxy 2 - 8/1
Heavy Rain - 9/1
Fifa 11 - 10/1
Halo: Reach - 12/1
Need For Speed: Hot Pursuit - 50/1
Limbo - 50/1
Dance Central - 50/1

Chiar daca Call of Duty conduce detasat in cursa, Red Dead Redemption si Mass Effect 2 au un numar mare de fani, care le-ar putea purta dincolo de linia de sosire. Teoretic vorbind, batalia se da intre aceste trei jocuri, dar nu se stie niciodata.

Call of Duty: Black Ops a inregistrat incasari de peste 1 miliard de dolari in primele sase saptamani de la lansare si a primit laude din partea criticilor. Franciza Call of Duty a fost castigatoarea titlul Game Award in ultmii doi ani, cu editiile Call Of Duty 4: Modern Warfare (2009) si Modern Warefare 2 (2010).

Sursa

Beastly

Manhattanite Kyle Kingson (Pettyfer) is young, wealthy, beautiful, and cruel, but he picks the wrong classmate to prank when Kendra (Olsen) casts a spell that turns him into everything he despises.

Rango 2011

Rango is an ordinary chameleon who accidentally winds up in the town of Dirt, a lawless outpost in the Wild West in desperate need of a new sheriff.

Sarbatoarea de 8 Martie – ziua femeii si ziua mamei!








In prima luna a primaverii, pe 8 Martie este mare sarbatoare – ziua femeii si ziua mamei! In aceasta zi mareata trebuie sa fim alaturi de prietenele, sotiile sau mamele noastre. Toti barbatii si toti copii se pregatesc cu cadouri de ziua femeii si a mamei, fie cu o felicitare, fie cu un buchet de flori sau alt cadou prestios. Si nu numai barbatii se pregatesc pentru aceasta zi ci si femeile. Ele vor fi in centrul atentiei, si prin urmare trebuie sa arate bine, sa stralucesca ca o floare de primavara!

Cum sa ne rasfatam de ziua femeii?

De 8 Martie femeile si mamele trebuie sa-si acorde o parte din timp numai pentru ele. Pentru ca este o zi de primavara, trebuie sa straluceasca asemenea unei flori si sa fie gingasa ca un ghiocel! Ce putem face de ziua femeii? Ei bine, de aceasta sarbatoare ne putem rasfata cu un masaj si un machiaj special de ziua femeii! Ingrijirea corpului si a parului nu trebuie deasemenea neglijate iar alegerea garderobei sa fie facuta in ton cu sarbatoarea primaverii. Primavara inseamna multa seninatate, multa lumina, multa viata... alegerea unor culori deschise, vii, ne vor ajuta sa fim in centrul atentiei, sa stralucim si sa fim vesele. La fel trebuie sarbatorita si ziua mamei. Sa uitam pentru o zi de grijile parintesti si sa ne simtim ca orice femeie, stralucitoare si plina de viata! Este 8 Martie, o zi de primavara, este sarbatoare, sarbatoarea femeilor si de aceea nu trebuie sa uitam sa zambim! Zambetul inseamna bucurie, veselie, si noi, femeile trebuie sa ne bucuram din plin de acesta zi, ziua femeii si ziua mamei!

Ce cadouri de ziua femeii putem alege?

Odata cu venirea primaverii, barbatii si copii incep a se agita pentru a-si surprinde mamele, sotiile sau prietenele cu cadouri de ziua femeii si a mamei. Cum procedam si ce cadouri sunt mai potrivite pentru aceasta sarbatoare? 8 Martie este o frumoasa zi de primavara... Cand ne gandim la primavara, ne gandim la flori gingase, la multa veselie, la cerul senin, si la faptul ca totul prinde viata! Daca vreti sa faceti cadouri de ziua femeii, ganditi-va mai intai la un frumos buchet de flori, langa care, puteti adauga o cutie de bomboane, un tort, sau chiar o invitatie la o cina romantica! Nu uitati de mesajul „La multi ani!", si o imbratisare calda! Pentru ca este ziua lor, trebuie sa le acordati toata atentia dumneavoastra si sa le faceti sa se simta iubite si apreciate.

Sfat info-ghid:

8 Martie - ziua femeii si ziua mamei! Noi, femeile, trebuie sa aratam cat mai bine, sa fim cat mai stralucitoare si zambitoare, pentru ca este sarbatoarea noastra! Voi, barbatii si copiii, trebuie sa ne aratati noua, femeilor, ca suntem iubite si apreciate, ca suntem speciale pentru voi prin cadouri simbolice si flori!