vineri, 24 aprilie 2009

HP Pavilion DV3T

HP a lansat noul notebook Pavilion DV3T ultrausor cu display de 13.3 inch si configuratie de top.

Toata puterea vine de la procesorul Intel Core 2 Duo, de la memoria de pana la 8 GB, HDD-ul de pana la 500Gb precum si de la placa video integrata GMA 4500MHD sau nVidia GeForce G105M cu 512Mb.

Notebook-ul mai include o unitate optica DVD-RW 8x LightScribe, WiFi, Bluetooth (optional), webcam, fingerprint reader (optional) si card reader 5-in-1.

Clientii vor putea alege intre varianta in culoare alba sau cea neagra la preturi incepand de la 799$

Reamintim ca seria Pavilion este una exclusivista si se comercializeaza si in Romania doar in lanturile mari de magazine de electro gen Altex, Flanco sau Domo.

Operation7 - un nou atentat la suprematia Counter-Strike

Producatorii lui Operation7 au oferit un nou trailer de gameplay din MMOFPS-ul care poate fi jucat gratuit.

Pentru a juca Operation7, descarca Operation7 v1.0 EU Client din sectiunea Download HIT.ro.

Operation7 pune accentul pe realism, nu doar in privinta puterii armelor (un glonte poate ucide), ci si in ceea ce priveste asamblarea armelor de catre jucatori si chiar si efectele de sunet. In Operation7, peste 700 de sunete (inclusiv respiratia) contribuie la senzatia de realism si afecteaza sansele de supravietuire ale jucatorilor.

Armele din Operation7 sunt compuse din sase componente si pot fi dotate cu lansator de grenade, luneta, Night Vision, amortizor si altele. Printre armele din joc se numara bine cunoscutele AK-47, M4, MP5, M16, AUG, MAC10, K2 si altele.


In conditiile in care una dintre descrierile oficiale ale Operation7 este ‘It only takes one shot! One who aims first, kills first!’, producatorii afirma ca jocul este cel mai realist MMOFPS al momentului.

Sursa: Fiaa / HIT.ro

Velvet Assassin este Gold (PC, Xbox 360) - trailer si imagini noi

Velvet Assassin, jocul de stealth si actiune in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, va ajunge pe rafturile magazinelor in variante PC si Xbox 360 pe 30 aprilie 2009. Vezi mai multe imagini din Velvet Assassin in galeria articolului.

Descarca varianta hi-res a acestui trailer din sectiunea Download HIT.ro.

Jucatorii vor intra in rolul agentului britanic Violette Summer, care indeplineste misiuni in spatele liniilor germane. Misiunile presupun infilitrarea in zone de interes strategic pentru Aliati, asasinarea unor tinte de importanta majora si chiar si livrarea unor capsule de cianura altor agenti aliati care au fost deja capturati. Mai mult, pe parcursul celor 22 de niveluri din Velvet Assassin, jucatorul atacat de inamic va putea sa se prefaca mort (Playing Dead Mode), iar soldatii germani vor deschide usi si vor oferi informatii vitale daca vor fi luati prin surprindere si vor fi amenintati cu arma.

Producatorii (Replay Studios din Hamburg, Germania) mai afirma ca "Velvet Assassin le va cere jucatorilor sa se concentreze asupra realitatii din spatele acestor misiuni clandestine, fara minuni tehnologice, fara arme speciale, doar cu propria inteligenta si putinul echipament disponibil."

Velvet Assassin va fi lansat in variante PC si Xbox 360 pe 30 aprilie 2009.

Sursa: SouthPeak Games / HIT.ro

Wikipedia pe telefoanele de la Orange

Wikipedia va colabora cu cei de la Orange pentru a oferi continutul enciclopediei online direct pe telefoanele mobile marca Orange.

Conform contractului incheiat de cele doua, utilizatorii vor putea accesa Wikipedia direct din aplicatiile special dezvoltate de Orange. Mult mai simplu si mai eficient decat daca ar face acelasi lucru de pe un telefon de o alta marca sau daca ar accesa in mod obisnuit internetul de pe mobil.

Pentru inceput, parteneriatul se va desfasura numai pentru Marea Britanie, Spania, Franta si Polonia, celelalte tari din Europa urmand sa fie cuprinse in proiect doar dupa ce se vor vedea rezultatele acestei prime initiative. Momentan nu au fost dezvaluite detaliile financiare ale parteneriatului.

Potrivit declaratiilor Orange si Wikipedia, ele vor colabora in viitor si pentru extinderea serviciilor Wikipedia in televiziune, acestea putand fi dezvoltate la vremea lor pentru intreaga Europa.