duminică, 5 iulie 2009

Un nou venit pe piata calculatoarelor, EMTEC

Mai exact este vorba despre piata nettopurilor, calculatoare desktop de dimensiuni foarte mici, care ocupa foarte putin spatiu si ofera performante suficiente pentru un utilizator neimpatimit de jocuri.
Daca pana acum gaseam pe acest segment numai producatori de genul Asus sau MSI tocmai a aparut o noua companie ce ofera un astefel de mini-calculator.

EMTEC au prezentat un calculator de dimensiuni foarte mici, construit pe platforma ION de la Nvidia, si ofera sistem de operare Windows XP, 6 porturi USB si stocarea este asigurata de un hard-disk de 160 de GB.
Pretul la care se va comercializa este de 293 de dolari americani.

Resident Evil The Darkside Chronicles - trailer nou

Capcom pregateste pentru lansare un nou shooter horror din faimoasa serie Resident Evil, de aceasta data exclusiv pentru consola Nintendo Wii. Producatorii au oferit un nou trailer, precum si imagini din Residen Evil: The Darkside Chronicles.

Descarca "Resident Evil: The Darkside Chronicles Trailer" din sectiunea Download HIT.ro.

Povestea din Resident Evil: The Darkside Chronicles are la baza evenimentele din Resident Evil 2 si va fi completata de aparitia personajelor binecunoscute fanilor seriei Leon S Kennedy si Claire Redfield. Jocul ofera gameplay on-rails (traseu predeterminat) in perspectiva first-person si promite sa ofere momente clasice in stil Resident Evil. Jocul va putea fi abordat si in multiplayer cooperativ, iar in single player jucatorul va fi insotit de un personaj controlat de AI.

Resident Evil: The Darkside Chronicles va fi lansat exclusiv pe Nintendo Wii la sfarsitul lui 2009.

Sursa: Capcom / HIT.ro

Batman Arkham Asylum - Inside the Asylum Video

Eidos a oferit un nou video interviu cu producatorii jocului Batman: Arkham Asylum, din care aflam detalii despre universul si povestea jocului (vezi imagini din joc in galeria articolului).

Descarca "Batman: Arkham Asylum Inside the Asylum Developer Diary HD (720p)" din sectiunea Download HIT.ro.

Batman: Arkham Asylum, creat de Rocksteady Studios, va fi un joc de actiune si, conform declaratiilor producatorilor, va avea lupte brutale, batalii cu bosi gigantici si experimente extreme, iar actiunea se va petrece pe faimoasa insula-inchisoare/ospiciu.

Batman: Arkham Asylum urmeaza sa fie lansat in versiuni pentru PC, PS3 si Xbox 360 la sfarsitul lunii august 2009.

Sursa: Eidos / HIT.ro