marți, 12 mai 2009

USB flash contra radiatiilor computerelor

Compania PurelyProducts a lansat pe piata noul purificator ionic Lifestyle USB. Acesta este proiectat sa elimine radiatiile electromagnetice generate de computer sau monitor.

Ca si principiu de functionare, Lifestyle USB genereaza milioane de ioni negativi ce contribuie la mentinerea sanatatii si ofera mai multa energie utilizatorilor.

Puterea acestui dispozitiv este de aprox 2.000.000 de anioni pe centimetru cub (Ioni cu sarcina negativa, care sunt atrasi de anod) iar tehnologia utilizata nu afecteaza staratul de ozon ca in cazul altor echipamente.

Functioneaza pe interfata USB 2.0, are un led ce indica functionarea si costa aprox 50$

Motorola W7 - un nou telefon pentru sportivi

Azi, Motorola a facut o surpriza placuta prin lansarea pe piata a noului telefon Moto W7 Active Edition.

Acesta este realizat in format slide si integreaza o multitudine de senzori deosebit de utili in diverse situatii pentru utilizatori.

Include un accelerometru ce permite utilizatorului sa schimbe melodia de pe playerul mp3 doar agitand/balansand usor telefonul stanga-dreapta. Daca se doreste trecerea acestuia in modul silent sau raspunderea la apelurile telefonice – se poate misca/balansa sus-jos.

Un alt senzor, pedometrul, inregistreaza rutele de plimbare sau de alergare ajutand-va sa va gestionati mai usor aceste exercitii.

Telefonul mai integreaza doua camere dintre care una pentru fotografii de 2mpx si o a 2-a frontala pentru video telefonie. Vine cu Bluetooth stereo si slot de card microSD cu capacitatea maxima de 8Gb.

Pentru inceput va fi disponibil in Asia si America Latina urmand ca pana la sfarsitul anului sa fie distribuit si in America de Nord sau Europa. Pretul nu a fost anuntat.