duminică, 27 mai 2012

The Secret Circle ar putea fi salvat de fani?

Unul din serialele noi, de la care multa lumea avea ceva asteptari a fost The Secret Circle. Desi a inceput bine pentru un post mic, cum este CW,  totusi pe parcurs audientele au scazut (audienta medie a fost undeva pe la 0.77 – 0.8 cu aproximativ 1.83 milioane telespectatori).
Desi in acest moment nu este clar daca pentru acest serial se va gasi o solutie sa supravietuieasca la o alta televiziune, fanii fac tot ce pot pentru a-si face auzita vocea si din cate se pare nu prea dau inapoi.
Primul pas a fost sa porneasca un site (save.thesecret-circle.com), apoi sa se gandeasca la o alta televiziune care ar putea prelua acest serial si se pare ca au gasit-o, respectiv MTV. Nu in ultimul rand, au infiintat o fundatie, “Make-a-Wish”, si toate donatiile acesteia sunt redistribuite spre MTV, prin acest lucru incercand sa atraga atentia. Pana acum, au reusit sa stranga 7500$ incluzand o donatie din partea unui admirator de 5100$.
Dar cum au reusit sa faca rost de aceasta donatie? Campania pentru strans bani a atras atentia producatorului executiv al serialului, Andrew Miller, care s-a decis sa scoata la licitatie un poster cu vedetele serialului. In cadrul unei licitatii organizate de fundatie, acest poster a fost licitat si vandut contra sumei de 5100$.
Pe Twitter, Miller a spus “Dupa ce am aflat ca un fan a dat 5100$ fundatiei, atunci am stiut ca TSC are cei mai loiali, creativi si generosi fani“.
Desi sansele ca MTV sa preia acest serial sunt foarte mici (o varianta mai buna ar fi ABC Family), trebuie sa admiri cum acesti oameni incearca sa faca ceva, mai ales ca daca planul lor nu va reusi banii vor fi donati unor scopuri caritabile.
Aceasta este una din putinele incercari de acest gen dar sigur merita macar mentionata.
Voi ce ziceti, merita The Secret Circle o a doua sansa?