duminică, 28 februarie 2010

Românul Ion Bârlădeanu s-a împrietenit Angelina Jolie!

Ion Barlădeanu (64 de ani), romanul devenit celebru după ce a expus colaje fotografice originale in intreaga lume, uimeşte din nou. Fost boschetar (a trăit printre gunoaie şi a lucrat ca gropar), Barlădeanu s-a intalnit vineri seară, la Paris, cu prilejul expoziţiei sale din capitala Franţei, cu celebra actriţă Angelina Jolie, care a vrut neapărat să-l cunoască.

Personajul principal al documentarului “Lumea văzută de Ion B”, o producţie HBO România şi Alexander Nanau Production, Ion Bârlădeanu a făcut senzaţie pe întregul mapamond, descoperindu- şi foarte târziu talentul pentru realizarea unor colaje fotografice ironice la adresa fostului şi actualului regim politic din România.

Ion Bârlădeanu s-a simţit foarte bine în compania Angelinei Jolie  şi i-a explicat divei viziunea lui despre artă şi filme

Pe vremea când stătea printre gunoaie, Bârlădeanu nici nu şi-ar fi  închipuit că va discuta vreodată cu celebra Angelina JolieDupă ce a trăit ani buni în mizeria cea mai cruntă, Bârlădeanu, născut la Zapodeni (judeţul Vaslui), a valorificat pozele decupate de-a lungul timpului, inspirându- se după ele în creaţiile sale. Românul se află în aceste zile la Paris, pentru a-şi expune colajele la expoziţia organizată de galeria H’Art Bucureşti şi de galeria Anne de Villepoix Paris. Deschiderea oficială a expoziţiei a avut loc ieri.

Prin intermediul regizorului Alexander Nanau, Angelina Jolie, marea vedetă de la Hollywood, a aflat vineri extraordinara poveste a lui Ion Bârlădeanu, actriţa întâlnindu-se personal cu artistul român. Cei doi au stat de vorbă vreme de două ore despre artă şi filme şi au făcut câteva poze împreună.

Conform comunicatului de presă emis de organizatori, Angelina Jolie şi-a exprimat admiraţia sinceră faţă de artist şi dorinţa de a păstra legătura cu acesta. La Paris, iubita lui Brad Pitt lucrează la un nou proiect cinematografic.

Lucrările lui Bârlădeanu abordează teme politice sensibile pentru  români, cum ar fi dictatura lui Ceauşescu

«Parcă se cunoşteau de o viaţă»

Unul dintre curatorii galeriei de artă pariziană Anne de Villepoix, martor la întâlnirea frumoasei actriţe cu Ion Bârlădeanu, a povestit pentru Libertatea detalii impresionante din convorbirea românului cu diva.

Artistul român a petrecut două ore de neuitat, la Paris, cu iubita  lui Brad Pitt

“Parcă se cunoşteau de o viaţă. Au râs şi au vorbit. Ion nu era deloc timorat şi vorbea întruna. Angelina a fost cu adevărat impresionată de povestea de viaţă a lui Bârlădeanu şi de modul în care a evoluat. El i-a spus la un moment dat că a văzut-o în multe ziare şi că, într-o zi, chiar a decupat- o dintr-o pagină, la fel cum a făcut cu multe alte frumuseţi”, ne-a spus Cecile M., angajata galeriei de artă.

Gran Turismo 5, imagini noi din joc

Polyphony Digital si Sony Computer Entertainment au oferit noi imagini cu un detaliu absolut incredibil din mult-asteptatul simulator auto Gran Turismo 5 pentru PlayStation 3.

Data de lansare nu este inca stabilita, dar Gran Turismo 5 este asteptat in Europa in toamna lui 2010. Producatorii au declarat ca in acest moment jocul este terminat in proportie de 90 la suta.