joi, 31 mai 2012

Microsoft actualizeaza SkyDrive pentru Windows si Mac

Microsoft continua sa lucreze la aplicatia SkyDrive pentru Windows si Mac, prezentata in urma cu o luna si lanseaza noi update-uri pentru utilizatori.
Printre imbunatatirile aduse aplicatiei SkyDrive, interfata desktop pentru serviciul de stocare cloud, se numara functia de image sharing si cresterea numarului de fisiere ce pot fi stocate in cloud, scrie TheVerge.
Microsoft actualizeaza SkyDrive pentru Windows si Mac
Utilizatorii aplicatiei pot acum stoca pana la 10 milioane de fisiere pe serverele cloud SkyDrive, limita fiind marita de la 150.000. O alta functie importanta este cea de sharing foto, care permite utilizatorilor sa vizualizeze pozele de pe orice device conectat la cont, in aplicatia Photo nativa a sistemului de operare.
Imbunatatirile aduse vizeaza si rezolvarea unor bug-uri minore, iar update-urile automate SkyDrive urmeaza sa ajunga la toti utilizatorii in aproximativ o saptamana.

AsRock lanseaza placa de baza Z77 Extreme9

Producatorul de placi de baza ASRock a lansat varful de gama al companiei, o placa de baza cu chipset Z77, numita Z77 Extreme9.
Noua placa de baza este dotata cu tehnologie proprietara XFast 555 (XFast RAM, XFast LAN si XFast USB) si suport pentru 4-Way SLI/CrossFireX by PLX PEX 8747 Bridge.
Echipata cu tehnologie Digi Power, 8 + 4 Power Phase Design si Premium gold caps, placa transmite voltaj constant procesorului si ofera performante stabile. Din punct de vedere al memoriei, placa de baza Z77 Extreme9 trece de limita de overclocking si ajunge la o frecventa a memoriei DDR3 de 3000 + (OC) MHz.
Z77 Extreme9 este dotata cu procesor PLX PEX 8747 capabil sa sustina doua placi VGA (2-Way SLI / CrossFireX) in modul PCIe Gen3 x16 / x16 sau patru carduri VGA (4-Way SLI / CrossFireX) in modul PCIe Gen3 x8 / x8 / x8 / x8.
Z77 Extreme9 dispune de un modul 2T2R Dual Band WiFi 802.11 a/b/g/n + BT v4.0 ce ofera suport pentru conectivitate WiFi 802.11 a/b/g/n si Bluetooth v4.0. Suporta de asemenea frecvente Dual Band 2.4/5 GHz.
Noua placa de baza Z77 Extreme9 ofera si functie Dehumidifier.
Din moment ce umiditatea afecteaza cel mai mult durata de viata a pc-ului, ASRock Dehumidifier a fost conceput pentru a rezolva aceasta problema. Cand se activeaza Dehumidifier, computer-ul va porni automat pentru a usca sistemul dupa ce intra in starea S4/S5. Un PC care dispune de ASRock Dehumidifier poate reduce nivelul de umiditate pana la 30%.

Windows 8 Release Preview ar putea fi lansat astazi (se actualizeaza)

Microsoft ar putea da unda verde pentru descarcarea Windows 8 Release Preview chiar astazi. Intr-un anunt de pe blogul Windows (care a fost retras ulterior), un oficial al companiei afirma, in urma cu doar cateva ore, ca Microsoft lanseaza, in data de 31 mai, versiunea Release Candidate (Release Preview) a sistemului de operare mult asteptat.
Ramane de vazut  daca utilizatorii vor putea decarca incepand de astazi de pe site-ul Microsoft Windows 8 RP, care precede lansarea comerciala din toamna.