miercuri, 27 mai 2009

Trine - un nou action-fantasy [PC, PS3] din iulie 2009

Nobilis pregateste pentru lansare un joc de actiune cu tematica fantasy si a oferit noi imagini cu personajul Zoya (Thief) din Trine. Mai jos puteti vedea un trailer care prezinta Trine in multiplayer cooperativ. Vezi imagini din joc in galerie.

Descarca "Trine Cooperative Multiplayer Trailer HD (720p)" din sectiunea Download HIT.ro.

Trine ofera multiplayer pentru pana la trei jucatori, intr-un univers fantasy, cu o grafica extrem de bogata in detalii. Producatorii de la Frozenbyte (Helsinki, Finlanda) mizeaza pe implementarea motorului de simulare fizica pentru a oferi elemente inovatoare de joc (personajele pot folosi obiecte din decor pentru a trece de obstacole sau pentru a dobori inamici).

Zoya, personajul prezentat astazi, este cel mai tanar dintre cele trei personaje din Trine (Knight, Wizard, Thief), este un arcas desavarsit si, mai tarziu, va invata sa manipuleze trecerea timpului. Initial, Zoya este inarmata doar cu un simplu arc, dar pe parcursul jocului va descoperi arme si abilitati mult mai puternice.

Trine va fi lansat in iulie 2009 pe PC, iar posesorii de PLAYSTATION 3 il vor putea achizitiona prin download de pe PlayStation Network.

Sursa: Nobilis / HIT.ro

Firefox 3.5 va fi testat vineri

Mozilla a anuntat ca va organiza o zi de testare oficiala a lui Firefox 3.5 vineri, 29 mai. Participantii sunt incurajati sa testeze elementele video si audio, JavaScript-ul, navigarea privata, aplicatiile offline, W3C Geolocation API, CSS 2.1 si 3. Aproximativ 25 de icon-uri sunt fie modificate, fie schimbate in totalitate, conform afirmatiilor designer-ilor de la Mozilla.

"Nu mai trebuie sa mentionez cat de importanta este aceasta faza, asa ca avem nevoie de extraordinarele voastre aptitudini de testare pentru a ne asigura ca totul este cat se poate de bine slefuit", a mentionat Aakash, unul dintre inginerii de la Mozilla, intr-un post oficial pe blog.