duminică, 3 mai 2009

Cea mai ciudată maşină din România a fost surprinsă pe drumul dintre Slatina şi Piteşti - VEZI VIDEO


REALITATEA.NET - Cea mai ciudată maşină din România a fost surprinsă pe drumul dintre Slatina şi Piteşti - VEZI VIDEO

Premiul cel mare la Loto 6/49 nu a fost câştigat nici în această săptămână

Premiul cel mare la extragerea Loto 6/49 , în valoare de 9,5 milioane de euro nu a fost câştigat.
Cele şase numere extrase astăzi la Loto 6/49 sunt 25, 38, 34, 6, 4 şi 15, iar premiul în valoare de peste 9,5 milioane de euro nu a fost câştigat.

La Noroc, numărul extras a fost 8 4 1 4 7 8 8.

La categoria a II-a au fost înregistraţi 64 de câştigători, care vor primi câte 17.000 lei, iar la categoria a III-a, 3.000 de câştigători, premiul câştigat de aceştia fiind de câte 550 lei.

Ultima dată premiul de categoria I la Loto 6/49 s-a câştigat în data de 14 decembrie 2008 şi a fost în valoare de aproximativ 290.000 euro.

Cel mai mare premiu din istoria acestui joc s-a câştigat la 27 ianuarie 2008 şi a fost în valoare de 12,45 milioane euro, potrivit datelor Loteriei Române.

Apple iPhone 3.0 va avea un display mai mare?

Pe langa toate zvonurile legate de capacitatea de stocare, si de camera foto ce exista deja pe iPhone, si care ar urma sa se schimbe odata cu ultima versiune a iPhone, au aparut in plus informatii legate de ecranul acestui dispozitiv de la Apple.

Acum se aud informatii legate de dimensiunea ecranului, care urmeaza a fi marita, pentru a putea suporta rezolutii mai mari, mai ales ca pe langa aceasta schimare a dimensiunii ecranului, se pare ca in urmatorul iPhone vor fi integrate si functii de editare a filmarilor facute cu ajutorul camerei sale – rezultand astfel filme de foarte buna calitate.

Cel mai probabil noul iPhone va fi prezentat in luna Iunie a acestui an, la o conferinta de profil, si va fi lansat catre public la cateva saptamani de la acest eveniment.