vineri, 18 decembrie 2009

Blu-Ray 3D este oficial

Daca pana acum avem posibilitatea de a vizona filme 3D in special in cinematografe special amenajate cu aceasta tehnologie, iata ca a venit momentul ca aceasta tehnologie sa devina “oficiala” si in ceea ce priveste formatul popular deja Blu-Ray.

Blu–Ray 3D va permite redarea de continut full HD pentru fiecare dintre ochi, si acest standard a fost creat de catre toate “partile” implicate: studiourile de la Hollywood, fabricantii de electronice si cei de produse multimedia pentru acasa.

Ce este cel mai interesant este ca fanii companiei Sony vor avea aceasta tehnologie disponibila chiar si pentru modelele mai vechi de Playstation 3, la urmatorul update de firmware venit dupa prezentarea oficala a sa in cadrul expozitiei CES din Ianuarie 2010.

Nici compatibilitatea nu va fi o problema, pentru ca discurile 2D actuale vor putea fi redate pe viitoarele playere 3D, si discurile 3D vor fi vizionate fara probleme pe playere de generatie veche.

Acum ramane de vazut daca entuziasmul producatorilor de electronice va fi impartasit si de utilizatorii de rand si va duce la o adoptare pe scara larga a filmelor sau a jocurilor tridimensionale.

Kane & Lynch 2: Dog Days - trailer, realism Cd Key

Eidos / Square Enix si IO Interactive (echipa din spatele seriei Hitman) au oferit un nou trailer pentru Kane & Lynch 2: Dog Days, realizat intr-un stil foarte... YouTube, cu un puternic accent pe realism.

Kane & Lynch 2: Dog Days va fi lansat in variante PC, PlayStation 3 si Xbox 360 la o data inca nespecificata din 2010. Jocul promite sa fie un "brutal crime shooter", iar actiunea se va desfasura pe strazile din Shanghai.

Producatorii mai promit sa pastreze un stil realist, in ton cu epoca content-ului generat de utilizatori (vezi YouTube), si ca gamerii vor participa trup si suflet la actiunea care ii va avea in centru pe aceiasi doi protagonisti: Kane si Lynch.

Intre timp, un film Kane & Lynch se afla in productie, cu Bruce Willis in rolul principal. Filmul va fi lansat tot in 2010.

Split Second - Docks Gameplay Trailer Cd Key

Disney si Black Rock Studios ofera un nou video in care prezinta imagini din timpul jocului de curse arcade (cu MULTE explozii) Split Second.

Cursele din Split/Second au loc "in lumea hiper-competitiva a unui show reality TV", mentioneaza Disney Interactive Studios (compania care va lansa jocul pe piata). Black Rock Studio a produs si Pure, joc de curse off-road lansat in 2008.


Concurentii din Split/Second pot declansa evenimente explozive pentru a castiga un avantaj in cursa. Jucatorii trebuie sa gandeasca strategic, sa isi adapteze stilul de condus in functie de obstacole si sa se foloseasca de oportunitati pentru a modifica traseul sau pentru a crea noi rute spre linia de finis.


Lansarea lui Split/Second este programata pentru 28 mai 2010, in variante PC, PLAYSTATION 3 si Xbox 360.

Sursa: HIT.ro