luni, 6 aprilie 2009

A rămas fără cea mai tare maşină de lux!

Gigi Becali a plătit 130.000 euro avans pentru un automobil, dar crizafinanciară l-a impiedicat să achite şi restul sumei de 1.170.000 euro.

Gigi Becali a vrut să aibă cea mai tare maşină din ţară, un Maybach Landaulet, cu preţul de achiziţie de 1.300.000 de euro. Anul trecut, in august, latifundiarul a plătit un avans de 130.000 €, urmand să primească limuzina la sfarşitul acestui an. Lovit de criza financiară, Becali a renunţat la achiziţionarea automobilului de lux, pierzand şi avansul, şi maşina.

În ultima vreme, necazurile se ţin scai de Gigi Becali. De parcă n-ar fi fost de ajuns că de câteva zile îşi petrece timpul în arestul poliţiei, patronul Stelei a mai primit o lovitură. După ce, în 2005, şi-a luat Maybach la mâna a doua cu 550.000 de euro, modelul 62, patronul Stelei a vrut să aibă şi o limuzină nemţească nouă. Zis şi făcut. Anul trecut, în august, Becali a comandat maşina, Maybach Landaulet, ultimul tip, brănduit cu numele proprietarului. Ochii i-au strălucit de bucurie şi a achitat pe loc avansul de 130.000 de euro, asumându-şi obligaţia de a plăti restul sumei, 1.170.000 de euro, până la sfârşitul anului 2008. Numai că, lovit puternic de criza financiară, “Războinicul luminii” nu a mai avut lichidităţi să îşi onoreze contractul. A încercat, fără succes, să găsească persoane interesate să preia datoria, dar surpriză: producătorul german nu mai putea schimba piesele inscripţionate cu numele Becali! În final, Gigi s-a resemnat. A pierdut avansul de 130.000 de euro şi maşina visurilor sale.

La pescuit, în chiloţi

Căldură mare, neamule! Atât de tare a ars soarele în weekend, încât chinezii care stau în corturile de lângă Ambasada Chinei au renunţat la pulovere şi pantaloni şi au rămas doar în chiloţi.

După ce s-au făcut comozi, cei mai curajoşi dintre ei au intrat în apa secată a lacului Herăstrău şi au început să alerge după peşti, înotând în noroaiele care le ajungeau până la genunchi. Norocul a fost şi de data aceasta de partea lor. După câteva minute de trudă, asiaticii au prins suficienţi peşti, cât să le ajungă la o masă.

Chinezii s-au aşezat în zonă de câteva luni bune, după ce n-au mai fost plătiţi de patronul la care munceau şi care îi adusese în România. De atunci încearcă să supravieţuiască, prin orice mijloace.

Recursul lui Gigi Becali se judecă la ora 13:00!

Tribunalul Bucureşti a stabilit în această dimineaţă ora la care se va judeca recursul înaintat de Gigi Becali la decizia de arestare preventivă pentru 29 de zile. Astfel, magistraţii au hotărât ca recursul lui Gigi Becali va începe la ora 13.00, avocaţii acestuia cerând un termen de câteva ore pentru a studia dosarul.

Vă reamintim că judecătoria sectorului 1 Bucureşti l-a arestat vineri dimineaţa pe Gigi Becali, alături de alte patru persoane, pentru sechestrarea a trei presupuşi autori ai furtului autoturismului Mercedes al lui Becali din seara de 26 ianuarie.