vineri, 4 decembrie 2009

Call of duty Modern warfare 2 Cd Key

YQE2A-JBG32-FL82F-RDPCQ-LJL8T

Split Second - Power Plays Trailer Cd Key

Dupa NFS Shift si Colin McRae DiRT 2, care pun accent pe realism, jucatorilor care isi doresc si un joc de curse mai "arcade" li se pregateste un alt joc: Split Second. Iata un nou video care prezinta metode de joc mai putin ortodoxe - distrugeri masive si noi rute pe traseu prin Power Plays.

Cursele din Split/Second au loc "in lumea hiper-competitiva a unui show reality TV", mentioneaza Disney Interactive Studios (compania care va lansa jocul pe piata). Black Rock Studio a produs si Pure, joc de curse off-road lansat in 2008.

Concurentii din Split/Second pot declansa evenimente explozive pentru a castiga un avantaj in cursa. Jucatorii trebuie sa gandeasca strategic, sa isi adapteze stilul de condus in functie de obstacole si sa se foloseasca de oportunitati pentru a modifica traseul sau pentru a crea noi rute spre linia de finis.

Lansarea lui Split/Second este programata pentru 28 mai 2010, in variante PC, PLAYSTATION 3 si Xbox 360.

Sursa: HIT.ro

Colin McRae DiRT 2, lansat - video DirectX 11 Cd Key

Simulatorul de curse Colin McRae DiRT 2, produs si distribuit de Codemasters, a fost lansat. DiRT 2 este al doilea joc dupa Battleforge care ruleaza sub DirectX 11, noul API grafic oferit Microsoft in Windows Vista SP2 si Windows 7.

Mai jos puteti vedea un video care demonstreaza efectele DX11 in Colin McRae DiRT 2 (si o scurta comparatie cu DX9).

Colin McRae: DiRT 2 este motorizat de a treia generatie a engine-ului EGO, tehnologie premiata de creare a jocurilor de curse. DiRT 2 beneficiaza si de modelare fizica avansata a controlului masinii si de noi efecte de avariere. Fidelitatea vizuala va este intr-adevar excelenta: Codemasters afirma ca masinile si traseele sunt de doua ori mai detaliate decat cele din Race Driver: GRID.

Garajul din Colin McRae: DiRT 2 contine cele mai performante masini de raliu si off-road, cu licenta oficiala, alese pentru a completa un joc de curse agresiv si rapid. Jucatorii pot alege dintre sapte clase de vehicule si au acces la masini puternice inca de la inceput.

In plus fata de World Tour, Colin McRae: DiRT 2 ofera si joc online - curse unu la unu, optiuni de socializare etc.

Sursa: HIT.ro