sâmbătă, 11 iulie 2009

Odin, tigrul care "vânează" sub apă


Odin e un tigru bengalez care adoră să-şi prindă hrana sub apă.

Nu vânează în adevăratul sens al cuvântului, deoarece îngrijitorii lui de la grădina zoologică Six Flags Discovery Kingdom din Vallejo, San Francisco, îi aruncă bucăţi de carne crudă.

Odin are peste 3 metri lungime şi e un înotător desăvârşit.

Asus Eee PC tablet anuntat oficial

Pana la urma cei de la Asus au venit in intampinarea cererilor publicului si au lansat un model de tablet-pc in binecunoscuta serie Eee PC.


Eee PC T101H a fost pentru prima oara anuntat in cadrul targului de profil CES din acest an, si intre specificatiile sale amintim o diagonala a ecranului de 10,1 inci ( in loc de clasicul 8,9 ), procesor Intel Atom cu frecventa de 1,33GHz, 1GB de memorie RAM (cu maxim 2GB), iar stocarea este asigurata de un SSD de 16GB.


Deasemenea nu putem sa nu mentionam Wireless LAN, Bluetooth, 3G optional si un tv-tuner digital, alaturi de o camera web integrata de 0,3 megapixeli.


Momentan, bineinteles ca nu sunt cunoscute date legate de pretul pe care-l va avea, sau de data de lansare, insa aceasta din urma putem sa o asociem cu luna Octombrie a acestui an pentru ca vine dotat cu ultimul sistem de operare de la Microsoft, Windows 7.

A mai aparut inca un browser pentru internet

In aceste zile, compania denumita “Newmium” tocmai au anuntat inca un “jucator” pe piata browserelor pentru internet, denumit “Newmium iXBrowser”.


Acest program pentru navigare pe internet este compatibil cu toate versiunile standardului HTML 4, indiferent de platforma pentru care au fost elaborate.


iXBrowser va fi compatibil cu aproape toate platformele existente acum, intre care amintim Mac OS, Linux, Windows, WinCE si FreeBSD si pe fiecare dintre ele acesta va avea aceeasi interfata si va reprezenta site-urile de internet identic, indiferent pe ce sistem de operare s-ar vizualiza.


Intre protocoalele supertate putem mentiona HTTP 1.x, FTP, Teinet, WAIS, POPx si SMTP, iar data estimata pentru lansarea sa este in al doilea trimestru al anului viitor.