marți, 6 iulie 2010

Poza zilei


Atentie !... Sexul ingrasa !

Nu ai prieteni? De ce nu inchiriezi unul, online?

Pentru ca traim in secolul 21 si nu mai exista aproape nimic care sa nu poata fi inchiriat, cineva s-a gandit, se pare, si la nevoile mai speciale ale fiecaruia dintre noi. Dintre acestea, ne referim la nevoia de companie si de prieteni.

Totusi, nu pentru toata lumea e la fel de usor sa-si faca prieteni, astfel ca de acum, poti incerca asta si online.

Pe site-ul www.rentafriend.com ai posibilitatea de a inchiria, la propriu, o persoana cu care poti iesi, ulterior, la o cina sau care te poate insoti la diverse intalniri sau petreceri, de exemplu, unde nu vrei sa mergi singur.

Site-ul este activ de numai sase luni si deja are foarte multi utilizatori interesati de inchirierea unui "prieten". Daca iti permiti sa platesti intre 10 si 150 de dolari, in functie de necesitatile pe care le ai, poti alege unul dintre cele 200.000 de persoana gata sa-ti fie cel mai bun prieten.

Specialistii in sociologie sustin ca site-ul poate fi de un real folos celor care il folosesc atat timp cat promoveaza socializarea si nu devine doar o simpla comoditate.

Desi, momentan, site-ul ofera servicii doar in Statele Unite si Canada, ideea se va extinde cu siguranta si in celelalte regiuni ale lumii, probabil mai repede decat ne inchipuim. Iata ca, definitia tehnologiei se schimba cate putin de la o zi la alta, reusind sa redefineasca chiar si relatiile dinamice moderne dintre oamenii secolului 21.

Sursa: NewsHat