joi, 21 aprilie 2011

Windows 8: Advanced Task Manager-ul dezvaluit

Ultimul build al lui Windows 8, aflat in mainile dezvoltatorilor a condus la aparitia unei noi serii de screenshot-uri, care ne dezvaluie de data aceasta noul Advanced Task Manager al sistemului de operare.

Cele doua screenshot-uri par sa evidentieze doua tipuri diferite de manager, unul optimizat pentru editia touch, iar celalalt standard.


Prima imagine dezvaluie dashboard-ul aplicatiei, care le ofera utilizatorilor mult mai multe informatii despre procesele care ruleaza, serviciile si resursele sistemului.

Procesele sunt listate acum intr-o interfata colorata, care ii va permite utilizatorului sa vada care dintre ele incarca cel mai mult sistemul.

Al doilea screenshot reprezinta o alta versiune a Task Manager-ului, cu un puternic accent touch-friendly, care prezinta o lista de programe, utilizatori si itemi start-up.


Ultimele screenshot-uri Windows 8 vin sa completeze o serie lunga de leak-uri, care au dezvaluit fanilor cateva feature-uri esentiale ale platformei. Si cum mai sunt inca multe de aflat, stay tuned pentru noi detalii Windows 8.