duminică, 15 noiembrie 2009

2012


2012 este un film a carei poveste se invarte in jurul unui profesor academic cercetator, care deschide un portal spre o dimensiune paralela. In incercarea de a impiedica profetia catastrofica prezisa de calendarul mayasilor, profesorul ia legatura cu dublura lui din aceasta dimensiune paralela. Potrivit calendarului mayas, lumea se va sfarsi pe data de 21 Decembrie 2012. Pentru a nu arunca intregul glob in panica, guvernele tarii ascund acest sfarsit inevitabil al omenirii, dar nici ei nu pot controla fluxul de informatii, iar lumea ajunge sa fie invaluita de haos si distrugere. Un scriitor pe nume Jackson Curtis, isi va folosi cunostintele despre profetiile antice, pentru a se asigura ca rasa umana nu va disparea de pe fata pamantului.

Download Yahoo! Messenger 10

Ubisoft anunta lansarea Assassin's Creed 2 in Romania Cd Key Crack

Ubisoft anunta lansarea oficiala a jocului Assassin’s Creed II in variante PS3 si Xbox 360, in cadrul unui eveniment special ce va avea loc pe 24 noiembrie, la magazinul Diverta Magheru din Bucuresti.



Primul Assassin’s Creed se poate lauda cu numeroase titluri precum „Best Action/Adventure Game” din partea IGN sau „Best Action Game” din partea GameSpot, si cu vanzari care au depasit 8 milioane de exemplare. Nu au lipsit insa nici criticile, care evidentiau diferite aspecte ale jocului, care puteau fi mai elaborate. Dupa discutiile aprinse pe care le-a starnit primul episod, este de inteles ca Assassin’s Creed II se numara printre cele mai asteptare jocuri ale anului, atat fanii, cat si criticii intrebandu-se cum se va prezenta noul capitol al razboiului dintre templieri si asasini.



Pe 24 noiembrie toate intrebarile isi vor gasi raspuns in cadrul unei prezentari care pe langa faptul ca va detalia numeroasele noutati aduse de joc, va permite publicului sa incerce jocul pe console PlayStation 3. Desfasurat in parteneriat cu Sony Computer Entertainment, lansarea lui Assassin’s Creed II promite si numeroase surprize participantilor. Dintre acestea am putea aminti o promotie care asasineaza criza: fiecare participant care achizitioneaza in cadrul evenimentului de lansare jocul Assassin’s Creed II, va primi cadou primul Assassin’s Creed pentru PC. Nu vor lipsi nici concursurile, care vor premia participantii cu diferite obiecte legate de joc: tricouri, postere, masti etc. Marele premiu al evenimentului este un PlayStation 3 impreuna cu un joc Assassin’s Creed II.

Evenimentul de lansare va avea loc la magazinul Diverta Magheru din Bucuresti, pe data de 24 noiembrie, intre orele 19:00-21:00.

Sursa: Ubisoft / HIT.ro