miercuri, 20 mai 2009

Tu cât de des faci sex?

Dacă pană şi Claudia de la Sexxy şi modelul britanic Jordan şi-au pierdut pasiunea pentru sex, atunci e clar că lumea este cu susul in jos!

Voluptuoasa vedetă din Romania a declarat că nu a mai făcut amor de mai bine de şase luni, in timp ce controversata Jordan i-a făcut confesiuni unei prietene despre cum dorinţa din dormitorul ei s-a stins iremediabil. Englezoaica nu a mai făcut deloc sex in ultimii doi ani. Libertatea a vrut să vadă cat de bine stau romanii la capitolul pasiune in dormitor.




Elena Geantă, 18 ani, elevă:

“Încă nu mi-am început viaţa sexuală! Aştept persoana potrivită cu care să am parte de o experienţă de vis. Vreau ca prima dată să fie ca în filme. Până atunci, abstinenţă totală”
Alin Boc, 18 ani:

“De două săptămâni nu am mai avut parte de sex, pentru că m-am despărţit de prietena mea. Nu a mai mers relaţia, aşa că am lăsat-o baltă. Acum, ce să fac...nu mai am cu cine, chiar dacă aş vrea”
Cezar Dorobanţu, 19 ani:

“Fac sex frecvent, nu duc lipsă de amor. Ultima dată am făcut dragoste vineri seara. Nu ştiu dacă aş rezista la o perioadă de abstinenţă mai mare de câteva săptămâni”



Florian Georgescu, 28 de ani:

“Ultima dată când am avut parte de o partidă de sex a fost acum două seri, cu soţia mea. Avem o viaţă sexuală activă şi regulată. Nici măcar criza nu ne-a afectat!”
Robert Slujchi, 29 de ani:

“Nu am mai făcut sex de aproape o lună. Am o relaţie la distanţă şi abia aştept să-mi văd iubita. Nu e prea comod să nu faci sex atât timp, dar suntem fideli unul altuia”
Ştefan Mihai, 22 de ani:

“Ultima partidă de sex a fost acum o săptămână. Eu nu sufăr prea tare dacă nu fac dragoste, sunt destul de rezistent. Nu spun că e plăcut, dar, dacă trebuie, mă abţin”

500 de miliarde de GB de informatii pe Internet

Internetul se indreapta catre uluitoarea cifra de 500 de miliarde de Gb de informatii. Conform celor de la Guardian, Internetul ofera acum 487 de miliarde de GB de informatii, cresterea fiind motivata, in special, de deschiderea si succesul de care se bucura retelele sociale.

Cei de la Guardian s-au amuzat transformand aceasta cifra in lucruri palpabile: daca tot continutul digital ar fi printat si inclus in carti, acestea ar acoperi de zece ori dinstanta dintre Pamant si Pluto.

Universul digital insa nu se va opri odata cu atingerea cifrei de 500 de miliarde, evident. Specialistii se asteapta sa isi dubleze dimensiunile in urmatoarele 18 luni, conform studiilor celor de la IDC si EMC. Ca exemplificare, in 2007 erau "doar" 161 de miliarde.

Aproximativ 70% din informatii este creata de catre oamenii simpli si include email-uri, fotografii, tranzactii online, postari pe bloguri sau site-uri de social networking. In acelasi timp, mai mult de 30% din informatia generata in prezent cere metode speciale de protejare si aceasta parte va creste cu 15% pana in 2012.

Marvel Ultimate Alliance 2 - Trailer nou: Deadpool

Activision ne ofera un nou video de prezentare a jocului de actiune cu super eroi Marvel Ultimate Alliance 2, aflat in productie pentru in studiourile Vicarious Visions in versiuni PlayStation 2, PLAYSTATION 3, PlayStation Portable, Xbox 360, Wii si DS. Vezi imagini din joc in galerie.

Descarca "Marvel Ultimate Alliance 2 Deadpool Trailer HD (720p)" din sectiunea Download HIT.ro.

Personajul prezentat (Deadpool) a aparut in numeroase benzi desenate Marvel si este un mercenar hi-tech. Deadpool, asemenea lui Wolverine (X-Men), este produsul programului Weapon X al guvernului Canadian. Deadpool este un personaj labil psihic, desfigurat, dar cu abilitati de lupta impresionante.

In Marvel Ultimate Alliance 2, super eroii trebuie sa reintre in lupta pentru a salva orasul New York. Din cauza incidentelor in care sunt implicati super eroii, acestia sunt obligati sa se inregistreze ca arme de distrugere in masa si sa intre oficial in slujba guvernului SUA. Iron Man conduce factiunea care sustine legitimizarea eroilor, in timp ce Captain America devine liderul celor care se opun. Jucatorii trebuie sa aleaga de partea cui vor lupta in noul conflict.

Sursa: Activision / HIT.ro