marți, 20 octombrie 2009

Call of Duty Modern Warfare 2 Cd Key - varianta PC... se lanseaza la timp

Producatorii de jocuri ne-au obisnuit in ultima vreme sa amane variantele PC ale unor jocuri foarte asteptate. Assassin's Creed 2 (Ubisoft) si Call of Duty Modern Warfare 2 au fost... intarziate, insa iata ca data de lansare a acestuia din urma a fost readusa "in zilele noastre" - 11 noiembrie 2009, simultan cu variantele PS3 si Xbox 360.

Fanii Call of Duty s-au scandalizat pe cateva sute de pagini de pe forumul jocului si, aparent, producatorii au luat aminte. Astfel, Ryan Bowling de la Infinity Ward a declarat pe Tweeter ca "nu va exista o amanare a variantei de PC Modern Warfare 2. Veti avea si Prestige Mode pe PC, precum si suport Steam. Sper ca cerintele minime de sistem sa devina disponibile in curand."

Call of Duty Modern Warfare 2 este produs de echipa Infinity Ward, care a realizat si Call of Duty 4. Call of Duty (5): World at War a fost creat de Treyarch. Intreaga serie CoD este publicata de Activision.

Snow Leopard este mai rapid decat Windows 7

Un test realizat de CNet pe un MacBook Pro a demonstrat ca Snow Leopard 10.6.1 este in general mai rapid decat Windows 7, a carui lansare este planificata pe 22 octombrie 2009.

MacBook Pro-ul pe care s-a facut testul este echipat cu procesor Intel Core 2 Duo la 2,5 GHz, 4 GB RAM si o placa video NVIDIA GeForce 9600M GT. Snow Leopard a depasit Windows 7 in toate secventele testului, mai putin pe partea grafica.

Astfel:

- Snow Leopard a boot-at si s-a inchis cu aproximativ sase secunde mai rapid decat Windows 7.

- Snow Leopard a convertit 17 piese muzicale din MP3 in AAC in 149,9 secunde, iar Windows 7 a avut nevoie de 12 secunde suplimentare.

- Snow Leopard a convertit un film din format MP4 in format iPod in 444,3 secunde, fata de cele 723 de secunde necesare pentru ca Windows 7 sa realizeze aceeasi operatiune (conversia s-a facut in timp ce in fundal erau convertite piese muzicale)

- Bateria a tinut 111 minute in Snow Leopard, fata de 78 de minute in Windows 7

- Scorul in Cinebench R10 a fost de 5.777 de puncte in W7, fata de doar 5.437 de puncte in Snow Leopard.

- Call of Duty 4: 26,3 FPS in Windows 7, fata de doar 21,2 FPS in Snow Leopard.

Creatorii Mac OS X au totusi un avantaj major fata de inginerii de la Microsoft, deoarece numarul de configuratii posibile pentru care sistemul de operare trebuie optimizat este mult mai mic decat numarul posibil de configuratii PC pentru Windows 7.