marți, 18 august 2009

Asus G51VX laptop pentru gameri

Asus sunt renumiti in ultima perioada datorita in principal numeroaselor versiuni de netbookuri din seria Eee PC, dar nu renunta si la alte segmente de nisa care le pot aduce cel putin prestigiu, daca nu si vanzari foarte mari.


De aceasta data, segmentul pe care s-au concentrat este cel high-end, unde sunt cerute notebookuri care ofera performante foarte mari in proiectare sau in jocuri cum este si cazul nostru, prin modelul G51VX.


In configuratia sa regasim un procesor Core 2 Duo, 4GB de memorie RAM, placa video Nvidia GTX260M si un hard-disc de 320 de GB.
Cel mai interesant la acest model de notebook, pe langa specificatiile foarte bune si sistemul de operare Windows Vista pe 64 de biti, este are un pret de numai 1049 de dolari americani.

Pirate Bay se poate... pirata

21,3 GB - atat are faimosul sit de torrents, aflat acum pe punctul sa-si schimbe proprietarii, motiv pentru care fanii au devenit extrem de ingrijorati ca vor ramane fara sursa lor de torente cea de toate zilele.

Desi nu foarte lume are capacitatea hardware de a rula un sit atat de mare, totusi doritorii pot sa faca un "back up" cu cei 21,3 GB de date, inclusiv o arhiva a tuturor celor 873.671 de fisiere torrent pastrate pe serverele Pirate Bay.

Utilizatorul care a compilat index-ul si apoi l-a upload-at spune ca a facut acest lucru pentru ca este ingrijorat ca torentele vor disparea dupa ce Pirate Bay intra pe mainile noilor proprietari.