sâmbătă, 29 august 2009

Calculator All in One de 24 de inci si rezolutie Full HD

Desi activeaza de destul de multa vreme in industria de profil, Medion nu sunt foarte cunoscuti intre celelalte mari nume din piata, insa in pofida acestui dezavantaj, ei au lansat acum un calculator de tip All in One, cu specificatii foarte bune.



Touch X9613 se lauda cu o rezolutie Full HD (1080p) la o diagonala a ecranului de 24 de inci, si intre specificatii amintim o placa video Nvidia GeForce GT240M cu 1GB de memorie, un procesor de la Intel, printr-un model Core 2 Quad la 2GHz si 4GB de memorie RAM.

Sistemul de operare va fi un Windows Vista Home Premium si hard-discul va avea o capacitate de 1TB, iar daca amintim de conexiuni putem sa enumeram: HDMI, VGA, audio printr-o interfata optica si deasemenea nu puteau lipsi cateva porturi USB plus un ExpressCard si un cititor de carduri.

Toate aceste specificatii vor avea un pret pe masura, acesta plecand de la o suma de 2150 de dolari, si ajungand pana la un maxim de 2730 de dolari americani.

Au aparut detalii suplimentare despre Canon EOS-7D

Desi de ceva vreme e cunoscut faptul ca firma Canon pregateste un nou model de camera foto DSLR din gama high-end, denumita Canon EOS-7D, abia acum au ajuns la public detalii suplimentare legate de specificatiile tehnice si de pretul pe care il va avea.


EOS-7D va avea 18 megapixeli ca rezolutie insa va avea si doua procesoare de imagine, capabile de a fotografia 8 cadre pe secunda si va elimina cateva dezavantaje ale mai vechilor modele DSLR,cum ar fi EOS-5D, in sensul ca acum va avea 19 punte de autofocus si un vizor optic cu acoperire de 100 de procente, in schimb iesirea video HD 1080p va fi preluata de la acesta.

Data punerii in vanzare va fi la inceputul lunii viitoare, la un pret de 1699 de dolari doar pentru aparat, lentilele urmand a fi comercializate separat.