vineri, 3 iunie 2011

Hackerii au atacat SonyPictures.com - 1 million de conturi expuse

Tocmai cand Sony se pregatea sa repuna complet online reteaua PlayStation, hackerii ataca din nou. De data aceasta nu a mai fost PSN-ul, ci Sony Pictures.

Atacatorii au compromis 1 milion de conturi de utilizatori SonyPictures.com, furand informatii personale precum e-mail, adrese, parole, data de nastere si altele. Pe langa asta, grupul de infractorii a postat un fisier care contine date despre 50 000 de utilizatori.


Atacul a fost revendicat de gruparea de hackeri LulzSec, care a declarat pentru Gizmodo: “Sony Pictures.com a fost compromis printr-o simpla injectie SQL, una dintre cele mai primitive si mai comune vulnerabilitati. Dintr-o singura injectie am accesat TOTUL.”

In plus, niciuna dintre parole nu era criptata, ci toate erau stocate in plain text.

Si iata ca reputatia Sony este inca o data sifonata, iar increderea utilizatorilor inca o data zdruncinata.

E3 2011: Trailer-ul de expoziţie pentru Deus Ex: Human Revolution


Square Enix a lansat un aperitiv vizual impresionant pentru unul din cele mai aşteptate jocuri ale anului.

Al treilea titlu din epopeea Deus Ex se alătură celorlalte două titluri anticipate ca hit-uri pe care Square Enix le prezintă la E3. E vorba despre Tomb Raider şi reboot-ul Hitman, numit Absolution. Experţii speră, totuşi, să fie surprinşi şi cu niscai veşti despre un Thief 4, deloc excluse.


Ce se vede în TRAILER e munca demnă de tot respectul a celor de la Eidos Montreal. Sigur, dacă e să fii rău, poţi observa că totul seamănă cam mult cu Mass Effect. Dar, la urma urmelor, Mass Effect e un joc excelent, ce-ar fi rău în asta?