miercuri, 11 noiembrie 2009

Actrita Katie Holmes vrea sa fie vampir


Actriţa Katie Holmes a declarat pentru cei de la Femalefirst.co.uk ca si-ar dori ca următorul personaj pe care îl va întruchipa pe marile ecrane să fie un vampir.Aceasta a mai declarat ca ii plac foarte mult filmele horror si crede că ar putea interpreta rolul unui personaj însetat de sânge atât timp cât povestea este credibilă.Katie a mai adaugat declaratiei : "Poate fi orice gen. Îmi plac chiar şi filmele cu vampiri. Trebuie doar să fie bine făcute, Vreau să cred în personaje. Din momentul în care nu mai par adevărate, nu mai sunt interesată".Conform presei americane frumoasa actrita va putea fi văzută în curând în filmul horror Don't
Be Afraid of the Dark, produs de Guillermo del Toro.Lungmetrajul are la baza povestea unei fetiţe care se mută împreună cu tatăl ei şi iubita acestuia.Acestia descopera că nu sunt singurii care locuiesc în casă, aceasta fiind plină de creaturi diabolice.

5 noi procesoare grafice si un procesor cu 6 nuclee de la AMD


AMD au anunţat lansarea în cursul lunii septembrie a 5 noi procesoare grafice Evergreen cu suport pentru Directx 11. Cel mai performant dintre acestea va fi modelul Hemlock, un GPU cu două nuclee din seria R800, căruia i se alătură modelul Cypress, cel mai puternic single core grafic al celor de la AMD.

Urmează alte trei modele cu un singur nucleu, Juniper, Redwood şi Cedar, ultimul dintre acestea fiind cel mai puţin performant şi probabil cel mai ieftin.

De asemenea, AMD palnifică lansarea şi a unui nou procesor pentru Desktop-uri, un viitor concurent al Gulftown-ului celor de la Intel, programat pentru lansare în vara anului viitor. Modelul AMD va avea 6 nuclee şi cel puţin pentru moment, poartă numele de cod Thuban.

Acesta va fi construit folosind tehnologia de 45nm, va avea 3MB cache L2, 6 MB cache L3 şi controller pentru memorie duală DDR3-1333. Thuban va fi disponibil pentru socketurile AM3 şi foarte probabil şi AM2+.

Left 4 Dead 2 Cd Key Crack


Nici nu am apucat să ne plictisim aşa cum se cuvine de Left 4 Dead că deja putem face precomenzi via Steam pentru sequelul Left 4 Dead 2. Să ne bucurăm sau nu? Ei bine, producătorii sunt de părere că da, de vreme ce au hotărât să investească nici mai mult nici mai puţin decât 25 de milioane de dolari numai pentru promovarea acestui al doilea titlu al seriei.

Faţă de cele 10 milioane investite în publicitatea necesară lansării primei părţi suma creşte simtitor, crescând astfel şi încrederea cumpărătorilor. Mai mult, cei care se vor înscrie la precomenzi pe Steam , vor beneficia de o reducere de 10% din preţul jocului final şi de acces exclusiv la demo+ul multiplayer în care au şansa să facă ravagii cu cea mai puternică şi mai autentică armă din dotare: bâta de baseball.

Programat pentru lansare oficială la data de 17 noiembrie 2009, Left 4 Dead 2 va aduce un gameplay îmbunătăţit, un nou AI şi o serie de noi entităţi horror numai bune de hăcuit cu toporişca, drujba, frigăruia sau, mai sus amintita, bâtă de baseball.