joi, 14 iunie 2012

Google, Facebook si Twitter se alatura "StopBadware", pentru curatarea internetului

Organizatia non-profit "StopBadware" a convins Google, Facebook si Twitter sa se alature initiativei "Ads Integrity Alliance", pentru eliminarea reclamelor online care distribuie malware sau care sunt folosite in escrocherii online.
Google, Facebook si Twitter sunt printre sustinatorii cu greutate ai noii initiative, la care participa si AOL si Interactive Advertising Bureau, scopul fiind crearea unui sistem care sa elimine distribuirea de continut malitios din reclame, scrie TheNextWeb.
Google, Facebook si Twitter se alatura StopBadware, pentru curatarea internetului
Alaturi de StopBadware, participantii la Ads Integrity Alliance vor crea o baza de date comuna cu site-urile problematice, pentru a elimina mai usor amenintarile la adresa sigurantei utilizatorilor.
Initiativa la care participa Google, Facebook si Twitter va avea si o comunitate online, BadwareBusters.org, unde administratorii de site-uri web pot comunica direct cu experti in securitate online, pentru curatarea internetului de malware, inselatorii online si spam.

Sue Ellen din Dallas este romanca!

Recenta difuzare de catre postul american TNT a episodului-pilot din noua serie "Dallas", pelicula care a facut senzatie si in Romania acum trei decenii, a reaprins interesul pentru actorii care intruchipau la TV clanul Ewing. Si nu putini au fost aceia care au ramas socati la dezvaluirea informatiei ca Linda Gray (71 de ani), interpreta lui Sue Ellen, are origini romanesti, mama ei fiind nascuta in 1923, la Bucuresti, potrivit Libertatea.ro.

Pe numele real Maria Kujnir-Herescu, mama lui "Sue Ellen" a avut parte de o viata trepidanta. S-a nascut la Bucuresti, pe 27 noiembrie 1923, din mama basarabeanca si tata rus, si a urmat cursuri de teatru inca din adolescenta. S-a casatorit la doar 16 ani cu un englez, Gray, de la care a si pastrat numele, dar a divortat de acesta sapte ani mai tarziu, maritandu-se ulterior - in 1946 - cu printul Constantin Cantacuzino, pilot celebru in epoca. Din relatia cu Gray, Maria a avut si singurul ei copil, pe Linda (nascuta in 1941), actrita celebra de mai tarziu, din "Dallas".

Pe marile ecrane, Nadia Gray, pe numele de scena, a facut senzatie dupa ce s-a mutat in Franta si a fost distribuita de marele regizor Federico Fellini in capodopera "La Dolce Vita" (1960). Dupa ce s-a stabilit in America (1967), Nadia Gray, romanca nascuta Maria Kujnir-Herescu, a renuntat la film si a devenit - conform presei de peste Ocean - animatoare in-tr- un cabaret select din New York. S-a recasatorit in 1967 cu avocatul Herbert Silverman si a murit pe 13 iunie 1994, ca urmare a unui atac cerebral sever, la 70 de ani, lasand in urma cateva roluri memorabile, o viata ca-n filme si o fata cel putin la fel de cunoscuta ca ea.