marți, 9 iunie 2009

VIDEO / Kelly Brook are ”cel mai sexy trup” din lume

Actriţa şi modelul de origine britanică Kelly Brook a devansat-o pe mai titrata interpretă americană Megan Fox în "lupta" pentru recunoaşterea calităţilor fizice, relatează site-ul Contactmusic.

Kelly Brook are "cel mai sexy trup" dintre celebrităţi, cred cei peste 1.500 de bărbaţi din Marea Britanie care au participat la sondaj. Megan Fox ocupă locul al doilea, fiind urmată de Angelina Jolie şi de cântăreaţa Cheryl Cole din trupa "Girls Aloud". Top 5 este completat de autoarea hitului "I Kissed a Girl" - Katy Perry.

Cât despre reversul medaliei, celebritatea cu cel mai urât corp a fost votată fosta Spice Girl Victoria Beckham, urmată pe "lista neagră" de supermodelul Kate Moss şi cântăreaţa Lilly Allen.

Kelly Brook (foto arhiva Northfoto)Megan Fox (foto arhiva Northfoto)Cheryl Cole (foto arhiva Northfoto)


Pirates of the Caribbean Armada of the Damned, in 2010

Disney Interactive pregateste un nou RPG cu pirati si corabii pe baza faimoasei francize Piratii din Caraibe, in variante pentru PC si console. Vezi imagini din joc in galerie.

Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned este produs de Propaganda Games, studioul Disney din Vancouver - Canada (care a produs si FPS-ul Turok din 2008). PotC: Armada of the Damned se doreste un RPG la scara epica, a carui actiune se petrece inainte de evenimentele din trilogia cinematografica. Evident, jucatorii vor intra in rolul unui pirat, iar producatorii promit aventuri extraordinare pe mare si lupte explozive. Din joc nu va lipsi nici supranaturalul - corabii-fantoma, pirati undead si alte lucruri cu care ne-au obisnuit deja filmele PotC.

Franciza Pirates of the Caribbean a fost creata cu mai mult de 40 de ani in urma, sub forma unei sectiuni tematice in Disneyland-ul din Anaheim, California. Jocul Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned este programat pentru lansare pe PC si console in toamna lui 2010.

Sursa: Disney Interactive / HIT.ro

Comenzi constante pentru chipuri Nvidia

Desi titlul poate parea ciudat, este folosit pentru a aminti de problemele avute de compania Nvidia cu ocazia multiplelor chipuri grafice care picau unul dupa celalalt nu cu multa vreme in urma.
Desi reputatia lor a avut de suferit intr-o oarecare masura, comenzile venite din piata nu au fost diminuate, insa in acelasi timp, cei de la Nvidia au suferit pierderi financiare destul de inseminate cu ocazia inlocuirii sau repararii tuturor pieselor defecte.

Problemele in cazul lui GeForce 8400M si 8600M au fost cauzate de folosirea unei substante pentru “lipirea” chpurilor grafice si care a ajuns sa afecteze din cauza temperaturilor aceste GPU-uri.
In cifre, Nvidia a pierdut aproximativ 196 de milioane de dolari cu aceasta ocazie, si problema acelui material folosit a fost inlaturata, nici un GPU actual nemaifolosind vechea substanta care a creat problemele.