miercuri, 16 mai 2012

Nvidia anunta modulele Tesla K10 si K20

Nvidia a prezentat doua placi video noi, Tesla K10 si K20, destinate profesionistilor care au nevoie de putere grafica ridicata.  Ambele module sunt afiliate platformei CUDA 5, dezvoltata de Nvidia pentru performanta imbunatatita.
Noul modul Nvidia Tesla K10 este bazat pe nucleul GK104, folosit la placi grafice performante ca GTX680 si este disponibil in prezent, in timp ce Nvidia Tesla K20 foloseste noul nucleu GK110 si va ajunge pe piata abia in ultimul trimestru al anului, potrivit TheVerge.
Nvidia anunta modulele Tesla K10 si K20
Cele doua placi grafice profesionale Nvidia Tesla K10 si K20 folosesc arhitectura Kepler, care este de trei ori mai eficienta decat cea folosita pana acum, Nvidia Fermi.
Prezentate la GPU Technology Conference, cele doua module Nvidia au impresionat prin consumul redus de energie, iar Tesla K20 va fi probabil cea mai performanta placa grafica din lume in momentul lansarii.
Nvidia anunta modulele Tesla K10 si K20
Nvidia anunta modulele Tesla K10 si K20
Nvidia anunta modulele Tesla K10 si K20

Cum sa te joci gratuit Diablo 3!

Fanii seriei de jocuri Diablo care nu sunt inca pregatiti sa plateasca pretul intreg pentru Diablo 3 au la dispozitie doua modalitati de a juca noul titlu Blizzard gratuit.
Dupa ce Diablo 3 a fost lansat oficial, Blizzard a decis sa ofere si posibilitatea de a juca gratuit o versiune cu cateva restrictii. Prima modalitate este de a folosi un "Guest Pass" al unui prieten care a cumparat jocul, ce permite crearea unui cont gratuit de Battle.net pentru a descarca "Diablo 3 Starter Edition", potrivit Geek.
Cum sa te joci Diablo 3 gratis!
Cei care nu pot face rost de un "Guest Pass" Diablo 3 vor fi nevoiti sa astepte 30 de zile pana cand Diablo 3 va fi disponibil publicului larg gratuit, sub forma de Starter Edition.
Lansarea jocului asteptat de 12 ani nu a fost lipsita de probleme. Mai multe erori ale serverului Battle.net au intarziat premiera Diablo 3 pentru multi jucatori, iar serverele din SUA au fost chiar inchise timp de doua ore inainte de rezolvarea problemelor.

Windows 8 ofera optiuni imbunatatite de control parental

Printre numeroasele imbunatatiri pe care Microsoft le-a implementat in noul Windows 8 se numara si optiuni avansate de control parental, care ofera cu adevarat uneltele necesare supravegherii copiilor care folosesc un computer.
Restrictiile pe care un utilizatorul principal le poate impune altora in Windows 8 sunt mult mai multe decat pana acum si includ optiuni pentru alegerea site-urilor ce pot fi vizitate, a aplicatiilor ce pot fi deschise si chiar a unei limite de timp pentru folosirea PC-ului, potrivit BuildingWindows.
Mai mult, parintii pot primi pe adresa de mail personala rapoarte despre activitatea copiilor la PC, iar restrictiile impuse unui cont de utilizator sunt valabile in toata reteaua LAN.
Trebuie spus ca si Windows 7 ofera astfel de functionalitati, insa viitoarea versiune a sistemului de operare de la Microsoft promite optimizarea functiilor de control parental.