marți, 22 iulie 2008

Cocalari si printzese

Cocalari si printzese

I-am vazut ieri pe amandoi, in doua ipostaze diferite.

Primul: Are o supernova in parcare, nu o misca de acolo de teama sa nu pateasca ceva cu masina, sau n-are bani de benzina. Dar face rost de un Audi si vine sa se dea cu el mare in parcare, aprinde faruri, porneste avarii si o blocheaza pe vecina de la 2 care are un megane si vrea sa plece.
S-a laudat oare ca a condus masina lui Zoso?

A doua: E o gagica trecuta de 20 de ani, intra in magazin si intreaba daca sunt cartele de cosmote de 5 euro. E clar n-are bani de alta retea, prefera cosmote ca sa vorbeasca gratis. Afla ca sunt cartele de 5 euro si se face ca se duce in magazin sa se mai uite. Se duce fix la raionul de parfumuri, ia un spray, se da din dreptul camerei video si se spraiaza de umple tot magazinul de miros.

Ma gandesc, oare facuse baie inainte, sau a venit de pe camp, se duce in club si s-a dat cu spray ca sa nu puta?

Liberty Parade 2008 Malul Marii

Cum a fost la Liberty in imagini

37 de grade in Bucuresti, 34 pe malul marii, aproape 200.000 de turisti pe tot litoralul si foarte multi tineri la Liberty Parade. La ora 2 inca era imbulzeala si aglomeratie mare la intrarea in spatiul delimitat scenei. Mai mult la ora 3 era atat de multa lume incat cu usurinta ne calcam pe picioare, chiar si in spate acolo unde am stat eu :)

Din pacate dupa ora 4 nu mi s-a mai parut asa de interesanta muzica, a ramas un fel de zum zum obisnuit cluburilor unde la ora aia oamenii se strang pe canapele un pic cam obositi. Partea misto e ca la 8 dimineata am vazut inca oameni plini de energie.

Spectacolul a fost grandios. Mai multe in pozele de mai jos … si video ..

Ce poate sa-ti faca telefonul mobil, despre care tu nici nu stiai?

1. Apelul de urgenta este 112 peste tot in lume. Acest numar poate fi apelat si daca ai tastele blocate. Incearca!

2. Ti-ai inchis cheile in masina si esti departe de casa, unde-ti tii cheile de rezerva? Daca este cineva acasa, cu telefon mobil, suna-l si roaga-l sa tina cheile aproape de telefonul lui. Tu apropie telefonul tau la 20 cm de usa masinii. Persoana de acasa apasa pe telecomanda cheii de rezerva si ti se vor deschide usile.
Functioneaza si cu usa portbagajului. Incearca!

3. Ti s-a descarcat mobilul? Orice mobil are o incarcare de rezerva in baterie, care se activeaza la combinatia *3370# si iti asigura o incarcatura de rezerva de 50%. Cand iti pui telefonul la incarcat, se incarca si rezerva, putand s-o folosesti si alta data.