marți, 5 mai 2009

Ubisoft prezinta Anno 1404 - editia de colectie

Ubisoft Romania ne-a informat ca editia jocului Anno 1404 dedicata colectionarilor va avea cutie din lemn si va contine, pe langa jocul propriu-zis, o multime de elemente care, spera compania, vor convinge fanii seriei Anno sa achizitioneze editia de colectie. Vezi imagini din joc in galeria articolului.

Anno 1404 Collector's Edition va contine urmatoarele elemente:

- O busola nautica
- Un album cu 48 de pagini (artwork)
- O bocceluta cu sase samburi de migdale
- Un poster panoramic
- Un DVD bonus cu material exclusiv

Descarca varianta HD (720p) a acestui trailer din sectiunea Download HIT.ro.

"Anno 1404 este creat de catre Related Designs si este produs de catre Blue Byte, fiind cel mai nou opus din seria de jocuri de strategie Anno, in care descoperirea civilizatiilor orientale antice va inspira viziunea creativa a jucatorilor, ajutandu-i sa inalte orase monumentale si sa puna bazele unor imperii care sa rescrie istoria. Anno 1404 are la baza un sistem economic complex, care pune la incercare in mod continuu abilitatile de management ale jucatorului", se mai arata in comunicatul trimis astazi de Ubisoft Romania.

Editia speciala Anno 1404 va fi lansata pe PC pe 25 iunie 2009, simultan cu varianta "normala" a jocului.

Sursa: Ubisoft / HIT.ro

Google a furat numele Android?

Google si alte 47 corporatii internationale au fost date in judecata in Statele Unite pentru nerespectarea legii marcii inregistrate in ceea ce priveste denumirea “Android”.

Pentru Google, Android inseamna numele sistemului sau de operare bazat pe Linux pentru telefoane si dispozitive mobile, pe care compania l-a lansat in noiembrie 2007.

Pentru Erich Specht, un dezvoltator de software si provider de internet, denumirea este o parte din numele propriei sale companii, Android Data, pentru care a obtinut marca inregistrata in 2002.

In octombrie 2007, Google a vrut sa inregistreze marca, insa cateva luni mai tarziu cererea i-a fost refuzata. Motivul a fost cat se poate de evident: avand in vedere ca atat Google cat si Android Data activeaza in zona de dezvoltarea software, clientii ar putea fi indusi in eroare.

Specht sustine ca nu va da inapoi in acest proces, iar pe lista acuzatilor mai apar si China Mobile, Sprint Nextel, T-Mobile, Vodafone, Intel, Nvidia, Texas Instruments, Motorola, Samsung, Toshiba si nu numai. Prin acest proces, el vrea ca toate dispozitivele cu denumirea Android sa fie distruse si cere daune de cate 2 milioane de dolari de la fiecare companie acuzata.

Cum este evident ca Google a luat inainte sa ceara voie, e posibil ca Android sa fi fost cea mai norocoasa idee a lui Erich Specht.

The Sims 3 pe iPhone - imagini noi, demonstratie video

Franciza The Sims este una dintre cele mai longevive si masive din istoria jocurilor video. Electronic Arts pregateste lansarea lui The Sims 3 pe PC si MAC, dar si pe iPhone, care pe masura ce trece timpul se defineste ca o veritabila noua platforma de gaming.

Descarca acest video din sectiunea Download HIT.ro.

EA Mobile a oferit publicitatii cateva imagini noi din The Sims 3 pentru iPhone. Jocul va avea grafica 3D si un nivel ridicat al detaliului, iar din demonstratia realizata de catre Travis Boatman (EA) pe un iPhone 3.0 SDK (Software Development Kit) reiese faptul ca in The Sims 3 pe iPhone jucatorii vor putea asculta, impreuna cu personajele lor, muzica incarcata pe telefon prin iTunes.

In februarie 2009, EA a anuntat ca a amanat data de lansare a lui The Sims 3 pana pe 2 iunie 2009 in varianta de PC, iar variantele de MAC si iPhone sunt asteptate tot in aceasta vara.

Sursa: Electronic Arts / HIT.ro