luni, 1 iunie 2009

Axigen Mobile Email, acum si pe BlackBerry

Axigen, solutia profesionala de mesagerie electronica, ofera incepand cu versiunea 7.1.2 functionalitati de groupware si email mobil pentru utilizatorii de telefoane inteligente BlackBerry. La aceste noi functionalitati se adauga posibilitatea de a utiliza serviciul Push Email si sincronizarea PIM, astfel incat oamenii de afaceri, posesori de BlackBerry, sa aiba acces la toate informatiile relevante, precum mesajele, contactele personale si lista de sarcini de indeplinit, chiar si atunci cand nu se afla la birou.



BlackBerry este a patra platforma mobila importanta pentru care Axigen are capabilitati de groupware si email mobil, dupa Symbian (pentru telefoane Nokia si nu numai), Microsoft Windows Mobile si OS X iPhone.

Dezvoltarea functionalitatilor pentru BlackBerry a fost facilitata de incheierea unui acord tehnologic intre Gecad Technologies, dezvoltatorul solutiei profesionale de mesagerie Axigen si Notify Technology Corporation.

"Suntem incantati sa oferim utilizatorilor solutiei Axigen posibilitatea de a-si accesa si sincroniza wireless emailurile si datele personale prin intermediul propriilor echipamente BlackBerry”, spune Paul DePond Presedinte si CEO la Notify Technology Corporation. "Solutia noastra NotifySync va oferi organizatiilor, indiferent de dimensiunea lor, un mod sigur si complet de sincronizare pentru utilizatorii mobili de BlackBerry", adauga Paul DePond.

Need for Speed SHIFT - E3 2009 Trailer, noi imagini

Dupa ce acum trei zile EA a oferit imagini si video cu BMW M3 GT2, iata ca un nou trailer si opt noi screenshot-uri din Need for Speed SHIFT au luat calea presei cu ocazia targului de jocuri video E3 de la Los Angeles.

Need for Speed SHIFT va oferi 18 circuite autentice si peste 65 de masini modelate perfect, printre care si BMW M3 GT2, despre care producatorii jocului afirma ca este una dintre cele mai rapide si mai puternice masini care au aparut vreodata intr-un joc Need for Speed.

Vezi lista completa a masinilor si a traseelor disponibile in Need for Speed SHIFT pe HIT.ro.

Need for Speed SHIFT este produs de Slightly Mad Studios (GT Legends, GTR 2) in colaborare cu Black Box si Patrick Soderlund si va fi lansat in Europa pe 17 septembrie 2009, in variante pentru PC si console.

Sursa: Electronic Arts / HIT.ro

Premiul la extragerea Loto 6/49, în valoare de peste 10,8 milioane euro, nu a fost câştigat. VEZI AICI NUMERELE EXTRASE

Numerele extrase duminică seară la Loto 6 din 49 sunt 12, 28, 36, 24, 38 ,22. Premiul cel mare de 11 milioane de euro nu a fost câştigat.
La Noroc, numărul extras a fost 0413009.

La categoria a II-a au fost înregistraţi 82 de câştigători, care vor primi fiecare 34.023,05 de lei, iar la categoria a III-a, 4.308 de câştigători, premiul câştigat de aceştia fiind de câte 647,60 de lei.

Dacă s-ar fi câştigat premiul, acesta ar fi fost al doilea ca valoare din istoria jocului. Cel mai mare premiu s-a câştigat la 27 ianuarie 2008 şi a fost în valoare de 12,45 milioane euro, potrivit datelor Loteriei Române.

Ultima dată premiul de categoria I la Loto 6/49 s-a câştigat în data de 14 decembrie 2008 şi a fost în valoare de aproximativ 290.000 euro.