miercuri, 24 august 2011

Windows 8 face revolutie in copy/paste

Microsoft a prezentat o noua modalitate de a copia si administra fisierele in urmatoarea versiune a Windows-ului. Schimbarile, scriu cei de la Geekwire, vin sa simplifice modul in care vom transfera pe PC fisierele multimedia sau de alt tip.

In primul rand, in cazul copierii mai multor dosare in acelasi timp, in interfata grafica nu vor mai aparea o multitudine de ferestre de dialog (cele care arata procesul de copiere sau mutare a fisierelor), ci o singura fereastra multidialog.

r(e)volutia Copy/Paste - Microsoft schimba modul de gestionare a fisierelor

Iar daca v-ati enervat pana acum cu toate versiunile de Windows care va atentionau ca un fisier pe care doriti sa-l copiati exista deja in folderul destinatar, se pare ca nu se va mai intampla acest lucru.

In Windows 8 va exista o fereastra de dialog mult mai simplificata decat cea din Windows7, prin intermediul careia utilizatorii vor putea selecta (bifa) fisierele pe care doresc sa le pastreze.

Luna viitoare, oficialii Microsoft vor prezenta mai multe detalii despre Windows 8, in cadrul conferintei dezvoltatorilor din Anaheim, California.