vineri, 1 iulie 2011

GIGABYTE lanseaza placi de baza A75 pentru APU-urile AMD Llano A8 si A6

GIGABYTE a lansat vineri cea mai noua serie de placi de baza cu suport pentru noile chipset-uri AMD A75 si pentru noua serie A de APU-uri de la AMD (cu nume de cod Llano) ce vor zgudui lumea cu cele mai bune performanţe grafice intalnite vreodata la un procesor grafic onboard.

Placile de baza GIGABYTE A75 ofera entuziastilor DIY PC cat si integratorilor o noua lume a performanţelor 3D si multimedia cu ajutorul celei mai scalabile si upgradabile soluţii de pana acum.


Caracteristicile seriei GIGABYTE A75

Suport pentru APU din seria A de la AMD

Seria de placi de baza GIGABYTE A75 este dotata cu chipset AMD A75 ‘Hudson’ ce suporta cele mai noi APU (Accelerated Processor Units) din seria A de la AMD construite cu tehnologie de 32nm.

Aceste procesoare sunt primele ce combina un procesor grafic de mare performanţa compatibil cu DX11 impreuna cu un CPU dual sau quad core, in aceeasi pastila de siliciu, oferind astfel o experienţa de gaming 3D si multimedia similara unei configuraţii cu grafica dedicata.


Grafica din seria AMD A: grafica onboard cu performanţe de grafica dedicata

Oferind suport pentru Microsoft® DirectX® 11, OpenGL 4.1 si OpenCL 1.1, grafica din seria A de la AMD permite o experienţa de gaming 3D similara soluţiilor cu grafica dedicata entry-level, cu scoruri in 3DMark Vantage (setari Performance) de aproximativ 4000 de puncte.

Prin folosirea utilitarului GIGABYTE Easy Tune 6, utilizatorii pot overclocka APU-urile din seria A de la AMD pentru a obţine imbunataţiri de performanţa faţa de setarile standard, obţinand astfel scoruri in 3DMark Vantage (setari Performance) de peste 6000 de puncte.

AMD Dual Graphics: upgradabilitate fara rival

Platforma AMD A75 foloseste tehnologia AMD Dual Graphics ce permite utilizatorilor sa creasca performanţele grafice 3D prin adaugarea la sistem a unei placi video suplimentare din seria AMD Radeon HD 6000.

Aceasta tehnologie unica Dual Graphics permite utilizatorilor sa se bucure de mai multe cadre pe secunda in cele mai noi jocuri ale momentului, folosind atat puterea de procesare a graficii onboard cat si a celei dedicate.

Placile de baza GIGABYTE Super4
Toate placile de baza GIGABYTE A75 fac parte din gama de placi de baza GIGABYTE Super4, fiind astfel echipate cu cele mai bune componente si o gama extinsa de caracteristici unice care garanteaza o stabilitate fara erori a sistemului si o longevitate extinsa a produselor fara a se compromite performanţele, caracteristicile si conectivitatea.

Super Safe
• DualBIOS cu suport 3TB+ HDD (tehnologie Hybrid EFI)
• O siguranţa pentru fiecare port USB
• Condensatori solizi japonezi cu 50000 ore de funcţionare

Toate placile de baza GIGABYTE Super4 sunt dotate astfel incat sa protejeze impotriva funcţionarii defectuoase si sa asigure longevitatea sistemului. Dotarile includ GIGABYTE DualBIOS™ pentru a va asigura ca nu veţi avea caderi de sistem datorate unui BIOS corupt.

In plus, fiecare port USB are propria siguranţa dedicata ce previne defecţiunile nedorite ale porturilor USB, protejand astfel echipamentele conectate pe USB si avand grija de datele importante in timpul transferului. Toate placile de baza Super4 folosesc condensatori solizi japonezi ce garanteaza longevitatea sistemului cu o durata minima de viaţa de 50000 ore.