miercuri, 23 februarie 2011

O poză cu doi părinţi americani şi cu cei şase bebeluşi ai lor face senzaţie: «Ce bine dormim pe tati!»

Rozonno şi Mia McGhee, un cuplu din Columbus, SUA, au devenit celebri peste noapte, după ce au postat pe reţeaua de socializare Facebook o poză spectaculoasă cu ei şi cu cei şase bebeluşi ai lor.


Aceasta este fotografia pe care soţii McGhee au postat-o pe Facebook şi care i-a făcut celebri / Foto: facebook

Rozonno (30 de ani) şi Mia McGhee (29 de ani) au făcut senzaţie pe internet, după ce au publicat pe Facebook o poză cu ei stând pe jos, în timp ce sextupleţii lor - Olivia, Madison, Rozonno jr, Josiah, Elijah şi Isaac - dorm dezbrăcaţi pe spatele tăticului lor. Spectaculoasa imagine i-a atras atenţia şi celebrei vedete TV Oprah Winfrey, care i-a invitat pe cei doi americani în emisiunea ei. Astfel, Rozonno şi Mia au reuşit să impresioneze până la lacrimi publicul, cu povestea lor de dragoste şi despre cum s-au chinuit să devină părinţi în cei 11 ani de căsnicie. Când s-au căsătorit, el avea 19 ani, iar ea, 18 ani şi, după mai multe încercări eşuate şi fertilizări in vitro, Mia a rămas, în cele din urmă, însărcinată cu gemeni, care, din nefericire, s-au născut morţi.

Micuţii au opt luni

În scurt timp însă, aceasta a rămas iar gravidă, iar medicii i-au spus că aşteaptă nu un copil, ci şase. Aceştia au venit pe lume în urmă cu opt luni şi, în ciuda faptului că proaspeţii părinţi nu prea mai apucă să doarmă, pentru că trebuie să schimbe întruna scutece şi să spele biberoane, ei spun că bucuria le este imensă. Pentru că îngrijirea a şase copii presupune cheltuieli mari, soţii McGhee având nevoie zilnic de cel puţin 50 de scutece şi de 30 de sticle de lapte, Oprah le-a oferit un cec în valoare de 250.000 de dolari pentru cumpărături, precum şi o vacanţă la Las Vegas, drept o lună de miere de care nu avuseseră parte.3