luni, 3 mai 2010

Grătarul, viaţa noastră!

Sute de braşoveni s-au adunat în pădurile de la marginea oraşului, unde au sărbătorit începutul de mai la iarbă verde, cu bere şi cu grătare.

Braşovenii au profitat de vremea frumoasă şi au petrecut ziua de 1  Mai în aer liber, la un grătar

La  Sinaia, la Cota 1800, aproape de Cabana Dorului, turiştii s-au bucurat  de ultima zăpadă
Panicaţi că n-o să mai prindă loc, braşovenii au venit într-o poiană din apropierea oraşului de la prima oră a dimineţii, ca să-şi ocupe locul pentru grătar. Cei mai curajoşi au făcut şi plajă, chiar dacă vremea a fost un pic răcoroasă. Cheful de la munte a durat până seara târziu.

Traficanţii de droguri, printre turiştii de pe litoral


Şi la mare, distracţia a fost în toi, weekendul trecut. 35.000 de români au fost pe litoralul Mării Negre, cea mai “agitată” staţiune fiind Vama Veche, unde 10.000 de tineri s-au distrat de 1 Mai. Aici, printre turişti şi-au făcut loc şi câţiva traficanţi de droguri şi de carne vie. Aceştia au fost prinşi de poliţişti când încercau să-şi plaseze “marfa” petrecăreţilor.

Printre turiştii de la mare s-au infiltrat şi traficanţii de  droguri şi de “fetiţe”

35.000 de turişti pe litoral

35.000 de turişti au petrecut minivacanţa de 1 Mai pe litoralul românesc, cu mult mai mulţi decât cei care au preferat să meargă la vecinii bulgari - doar 9.000, conform datelor Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc. Potrivit aceleiaşi surse, 86.500 de persoane au fost cazate în structurile hoteliere din întreaga ţară, cheltuindu-se în total circa 4,7 milioane euro în doar două zile.

Parcul din spatele Palatului Copiilor a fost luat cu asalt de  bucureşteni, iar grătarele au sfârâit toată ziua

Bucureştenii au ieşit la iarbă verde şi la ştrand

De 1 Mai, nimeni n-a stat acasă. Dacă unii bucureşteni au ieşit la iarbă verde şi au încins grătarele, alţii au preferat să se plimbe cu bărcile. Cei mai curajoşi şi-au luat inima-n dinţi şi, pentru că sâmbătă s-au deschis ştrandurile, au făcut o baie în apa rece ca gheaţa.

Desktopuri pentru gaming cu Phenom X6

La scurta vreme de la prezentarea oficiala a primelor modele de procesoare cu sase nuclee de la AMD, producatorii de sisteme au inceput sa lanseze calculatoare puternice, pentru jocuri, cu acestea.

Pentru moment companiile sunt Maingear, iBuyPower si CyberPower au integrat aceste procesoare, mai exact modelul Phenom II X6 1090T, iar sistemele rezultate au preturi de sub 1000 de dolari americani.

Modelul de la Maingear are un pret de 999 de dolari si pe langa procesorul mentionat mai are suport pentru USB 3.0 si SATA 6Gbps, placa video din seria Radeon 5000, hard-disc WD 640GB SATA 3 si 4GB de memorie RAM.

Ceilalti competitor ofera solutii asemanatoare, si toate sunt gata pentru a fi achizitionate.