miercuri, 17 iunie 2009

Call of Duty World at War - 11 milioane de unitati vandute

Conform Activision, vanzarile exceptionale ale lui Call of Duty World at War, FPS-ul cu tema Al Doilea Razboi Mondial cumparat de 11 milioane de gameri, prezic vanzari-mamut pentru Modern Warfare 2.

CoD World at War a fost creat de catre Treyarch si este distribuit de Activision. Infinity Ward (parintii seriei Call of Duty) lucreaza in prezent la Modern Warfare 2 si, aparent, s-au rupt de seria Call of Duty. In plus, exista zvonuri conform carora urmatoarele jocuri Call of Duty, produse tot de Treyarch, nu vor mai avea ca tema Al Doilea Razboi Mondial, ci vor "ataca" alte conflicte - Vietnam, Africa etc. Intre timp, Activision estimeaza vanzari de 11.1 milioane de unitati Modern Warfare 2 in primele doua luni de la lansare (programata pentru data de 10 noiembrie 2009).

Sursa: HIT.ro

Need for Speed SHIFT - Driver Profile Trailer

Electronic Arts continua sa produca trailere pentru NFS SHIFT, simulatorul auto care va fi lansat pe 17 septembrie 2009. De data aceasta, trailerul prezinta modul in care jucatorul va evolua in joc, va creste in nivel si va fi recompensat daca va demonstra abilitati auto exceptionale. Vezi imagini din Need for Speed SHIFT in galeria articolului.

Descarca "Need for Speed SHIFT Driver Profile HD Trailer (720p)" din sectiunea Download HIT.ro.

Need for Speed SHIFT va oferi 18 circuite autentice si peste 65 de masini modelate perfect, printre care si BMW M3 GT2, despre care producatorii jocului afirma ca este una dintre cele mai rapide si mai puternice masini care au aparut vreodata intr-un joc Need for Speed.

Sursa: Electronic Arts / HIT.ro

Gamer - de la Leonidas la Counter-Strike, trailer

Gerard Butler joaca intr-un nou film de actiune SF, Gamer: intr-un viitor nu foarte indepartat, un MMOG cu soldati reali, denumit Slayers, devine cea mai populara forma de divertisment (asemanator cu Unreal Tournament sau Counter-Strike). Vezi imagini si poster Gamer in galerie.

Descarca "Gamer Hi-Res Movie Trailer" din sectiunea Download HIT.ro.

Deosebirea consta in faptul ca jucatorii controleaza soldati reali - prizonieri condamnati la moarte, care trebuie sa supravietuiasca in 30 de meciuri pentru a fi eliberati. Jocul a fost inventat de Ken Castle (un geniu interpretat de Michael C. Hall (Dexter)), iar Butler joaca rolul lui Kabel, care este controlat in joc de un adolescent, dar care lupta impotriva "sclaviei hi-tech" pe care o reprezinta jocul Slayers.

In Gamer mai joaca actorii Alison Lohman, Amber Valletta, Logan Lerman, Kyra Sedgwick, Ludacris, John Leguizamo, Zoe Bell si Terry Crews. Filmul va fi lansat pe 4 septembrie 2009.

Sursa: HIT.ro