joi, 3 decembrie 2009

Triangle.LiMiTED.DVDRip.XviD-ARROW


Atunci cand Jess loveste cu masina un pescarus in drumul ei spre portul local, nu stie ca este vorba despre un avertisment infricosator a ceea ce urmeaza sa se intample. Dupa ce urca pe puntea unui yacht impreuna cu un grup de prieteni pentru a face o croaziera de relaxare pe Oceanul Atlantic, femeia isi da seama ca lucrurile nu sunt asa cum ar trebui sa fie, dar nu isi poate explica ce anume ii starneste nelinistea si suspiciunile pana in momentul in care ambarcatiunea lor este lovita de o furtuna puternica si este scufundata in Triunghiul Bermudelor. Pentru a se pune la adapost de intemperiile atmosferice si pentru a-si salva vietile, tinerii se refugiaza pe un vapor care pare pustiu si al carui ceas de bord s-a oprit de multa vreme, dar pe care Jess are impresia neplacuta si angoasanta ca a mai navigat in trecut. In curand pasagerii constata cu stupoare ca nu sunt singuri la bord si ca cineva incearca sa ii elimine din joc unul cate unul, Jess fiind singura care detine cheia ce ar putea pune capat terorii.

Bandslam.DVDRip.XviD-DoNE

Law.Abiding.Citizen.LiNE.R5.XviD-DEViSE


Clyde Shelton e un parinte si un sot model. Sotia si copilul ii sunt ucisi in urma unui jaf, iar cei doi asasini sunt prinsi. Cazul e gestionat de un tanar procuror care, desi nu doreste, e fortat de sefi sa-i dea unuia dintre infractori o pedeapsa infima pentru ca acesta isi turnase complicele. Zece ani mai tarziu, criminalul e eliberat si moare la scurt timp dupa. Clyde recunoaste ca el l-a ucis si ii spune procurorului sa rezolve carentele sistemului judiciar sau martori cheie din proces vor fi executati. Din celula sa, Clyde orchestreaza o serie de asasinate diabolice, iar procurorul trebuie sa gaseasca o metoda de a-l depasi intelectual pe Clyde si a de a opri masacrul. Orasul e terorizat de crime, iar in curand chiar familia procurorului devine o tinta...

Marina militara britanica trece pe... PSP

Consola Playstation Portable reprezinta un succes remarcabil pentru Sony in intreaga lume si, la scara, chiar si in Romania. De aici si pana la implementarea PSP ca platforma de pregatire pentru Marina militara britanica nu a mai fost decat un pas.

Astfel, British Royal Navy a decis sa achizitioneze 230 de console PSP, pe care tinerii tehnicieni din marina sa le foloseasca pentru pregatire. Consolele vor fi incarcate cu software specializat si cursuri despre armament, semiconductoare si altele.

Motivele pentru care marina britanica a hotarat sa foloseasca Playstation Portable sunt diverse: consola este mai rezistenta decat alte dispozitive electronice similare si, mai ales, este considerata mai putin... plictisitoare decat o carte.

"Pornim de la premisa ca cititul unei carti este considerat acum monoton si plictisitor", a declarat Commander Trevor Price, Navy Command. Tehnicienii marinei sunt in general tineri, astfel incat se potrivesc perfect cu publicul-tinta pentru consola PSP.

Nu in ultimul rand, Marina a decis sa nu dezactiveze unitatea UMD a consolelor si, astfel, sa permita rularea jocurilor pe PSP. "M-am gandit ca daca nu o dezactivam, vor avea mai multa grija de consola," a declarat locotent-colonelul Mark "Beasty" Williams, care a initiat acest program. "In plus, sunt tehnicieni si probabil ar 'repara-o' chiar ei."